Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Még szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Még szeretem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura kérdést mert a valódi érzéseimet nekem kell ismernem, de valahogy nem tudom eldönteni hogy ez csak azért van mert hiányzik még vagy mert még mindig szeretem.

A rövid történet annyi hogy szakítottunk a pasimmal 5 hónapja és nem is taliztunk azóta, teljesen megszakadt a kapcsolat és mivel más városban lakott még csak véletlenül sem futottunk össze, de most visszaköltözött abba a városba ahol én is lakom és találkoztunk.

De mégcsak nem is véletlenül, hanem felhívott és megkérdezte otthon vagyok e, és szinte már válaszolni sem tudtam már mondta hogy a házunk előtt áll.

Dumáltunk, mondta hogy hiányoztam neki, hiányzott neki a nevetésem meg a kis hülyeségeim és hogy jó újra látni, elbúcsúzáskor megölelt és megpuszilt. Azóta nem taliztunk de folyton ő jár a fejemben?

Miért? Még szeretem és felkavart hogy láttam vagy csak az emlék?

Nagy szerelem volt a miénk, de vége kellett hogy legyen az elköltözés és a szülők miatt is...(az még hossszabb sztori)

jah és 18 éves vagyok, a volt barátom 19

2009. júl. 30. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtad, hogy a szülők és a költözés miatt lett vége: ez esetben mégcsak megutálni sem volt esélyetek egymást, tehát szerintem simán pislákolhat még a szerelem köztetek. Ez a puszis elköszönés a lányoknál lett divat (ugye 3 kell, véletlenül se egy vagy kettő), akikről meg is van a saját különbejáratú véleményem, de egy fiúnál ez (magamból kiindulva) pláne egy öleléssel fűszerezve többet jelent mint "na pá haver léptem"-nél. Szerintem még szeretitek egymást.

Minden jót!

Sárky

2009. júl. 30. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Újra előjöttek az emlékek és lehet, hogy még nem múltak el teljesen az érzelmek. Viszont ha nem vetette fel az újrakezdés lehetőségét és nem is keresett a találkozó óta, ezen most kissé elbizonytalanodtam. Lehet, hogy csak hiányoztál neki és jó volt újra látni, mert ha többet is érezne, akkor arról beszélt volna.
2009. aug. 3. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!