Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben az esetben? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben? :S

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hete vagyunk együtt, én fülig szerelmes vagyok, ő nem.

Állítása szerint nagyon szeret és fontos vagyok neki, de MÉG nem szerelmes.

Attól félek, hogyha nem lesz szerelmes akkor elhagy :/

jól érezzük magunkat egymás mellett.

Szerintetek mit tudok tenni, hogy szerelmes legyen belém?

Tudom, h a szerelem nem kierőszakolható, de nagyon kétségbe vagyok esve :(

A válaszokat előre is köszi

2009. júl. 30. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, amikor kedvetek van legyetek együtt, de ne sülve-főve, szervezzetek programokat stb. És ki fog alakulni, hidd el. Most erre nincs recept, hogy ez az 5 dolog után szerelmes lesz beléd.

Emiatt pedig kérlek ne legyél kétségbe esve!

Minden jót!

Sárky

2009. júl. 30. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem tudsz tenni, csak várni. vagy megszeret majd idővel vagy nem. ha nem akkor elhagyod, aztán rádöbben hogy hiányzol neki és mégiscsak szeret, aztán visszakönyörgi magát és boldogok lesztek:)
2009. júl. 30. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
jah meg nézd meg az anyám nyakán című filmet:)
2009. júl. 30. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a kettőtöknek :)

Remélem így lessz

2009. júl. 30. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Hmm...:S

Átérzem a helyzeted, tudom milyen rossz:(

Most én is ilyen helyzetben vagyok...vagyis nagyjából:(...mi még nem járunk, és én is ezen töröm a fejem, hogy bolondíthatnám magamba, mert ő egyenlőre csak a testiségben gondolkodott(de nem történt semmi)...:S

Én azt gondolom, ha magadat adod, odafigyelsz rá, törődsz vele, belédszerethet;)

2009. júl. 30. 20:26
 6/8 anonim válasza:
... szerttesd meg vele magad, találd meg azt a dolgot amit szeret benned és nyerőő ügy;)
2009. júl. 30. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
nyugalom, én is ebbe a helyzetbe vagyok. én már mondtam neki hogy szeretem, ő még nem, csak annyit, hogy imádlak szivem. másfél hónapja vagyunk együtt,de ez nem jelent még semmit. 3 hét? nem is biztos, hogy elég, mi nők gyorsan beleszeretünk a pasikba, de azt már régóta tudjuk, hogy a pasik nehezebben mondják ki az érzelmeiket.ne stresszelj ezen, meg ha minél jobban akarod,annál rosszabb esz a helyzet. kedveskedj neki apróságokkal, szerintem ez meghozza a hatását! süss neki sütit, kedvenc kajáját(pasikat a hasukon keresztül lehet megfogni) legyetek többször kettesben, ilyesmik. én így hívtam fel magamra a figyelmet anno, bár sokáig tököltünk mire összejött, de annál tartósabbnak tűnik a dolog. a lényeg, hogy talán így mélyebb érzelmek alakulnak ki nála irántad. persze, szeretnéd, ha már ő is mondaná, hogy szeretlek, de várni kell...még nekem is. remélem gyorsan megoldódik ez a probléma mindenkinél.
2009. júl. 30. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Fúú eléggé rátapintottál a lényegre:)

De ha együtt vagyunk olyan mintha szerelemes lenne ő is:S

NEm értem a pasikat:S :D xD

2009. júl. 30. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!