Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet vonzó egy kismama? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vonzó egy kismama? Ti terhesen is szépnek látjátok a párotokat?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
persze lehet vonzó :)
2012. szept. 14. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha a páromról van szó akkor természetesen. Hiszen ha tervbe volt a gyerek, akkor mindenki nagyon várja már hogy megszülessen de amíg bennt van addig is jó simogatni a pocakot. Az hogy megváltozik a nő teste attól még ugyan úgy szeretem.
2012. szept. 14. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Bár még nincs szerencsém hozzá, de a leggyönyörűbbnek tartanám a páromat terhesen, előtte és utána is. Egy kismama pedig szerencsés esetben virágzik a boldogságtól, ennél szebb pedig nem lehet egy nő.
2012. szept. 14. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
jaj miért ne lehetne...
2012. szept. 14. 16:04
 5/12 anonim ***** válasza:
igen lehet, nagyon is :)
2012. szept. 14. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom mondta, az egyik legjobb barátnőmre, hogy mennyire jól áll neki, hogy terhes, egészen megszépült tőle (nem egy szép lány amúgy szegény), és azt is mondta már, hogy szerinte én nagy hassal is szexi leszek. Nem hiszem, hogy ezekután amikor majd eljön az ideje, akkor meggondolná magát...
2012. szept. 14. 16:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ebben tapayztalatom,deha valaki szereti a nőjét sőt gyereket is akar tőle,biztos nem fog undorodni a terhes nő látvànyátòl.
2012. szept. 14. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
ja
2012. szept. 14. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Külön vozzereje van.
2012. szept. 14. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Akár szexepilnek is beillik nálam.
2012. szept. 14. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!