Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat! Meddig fogom bírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat! Meddig fogom bírni?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt és már 2 éve együtt lakunk! Most az apuja cégénél dolgozik de sajnos 250km-re tőlem!

Olyan furán viselkedik velem! Láttam itt h egy srác írta h ők a barátnőjével órákat beszélnek telefonon..mi kb 10 percet naponta! Ez olyan rossz. Meg ha ott vannak a munkatársai másképpen beszél velem..úgymond lekezelően..nem teljesen de olyan mintha unná h beszélnünk kell!

olyan rosszul esik ez nekem! nemcsak efajta problémáink vannak mostanában hanem más is.

ha le akarok ülni vele beszélni a bajokról akkor azt mondja: Na kezdődik már a szokásos műsorod! meg hasonlók

Hogy fogom bírni a távkapcsolatot ??? Nagyon szeretem de félek h kiszeret belőlem!

Vki segítsen a tanácsaival!!

2009. júl. 30. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Engedd el! Neki is jobb lesz......!
2009. júl. 30. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:

ja igen nekem is szobatársam 1,2órát dumált. most szakitottak annyira elege volt a sok órás dumából.

"úgymond lekezelően" szégyell téged. sajnos fél felvállalni téged.

"Na kezdődik már a szokásos műsorod!"

már nem szeret. ilyet mondani, kb olyan mintha fogd már be a pofád krvara nem érdekel...

2009. júl. 30. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
11%

velem dughatsz,ha már ő nem akar.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 30. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
mióta dolgozik ott?ha rövid ideje és már ilyen akkor felejtős az én párom is távol vamn már 5 éve vannak is mély pontok,de azért nem lekezelő!
2009. júl. 30. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Nehezen, de ha tényleg szeretitek egymást, bírni fogjátok, hidd el. Hosszú ideje ismeritek már egymást, nem eleve távkapcsolat volt a tiétek. Egymás alapos ismerete, az együtt töltött idő is lehet összetartó erő. Ami viszont az új helyzetben fontos, hogy a távolság ellenére is tudjatok törődni egymással. Méghozzá úgy, hogy az mind a kettőtöknek jó legyen. Hogy a távolság ellenére se érezzétek úgy, hogy elhanyagol a másik. Telefon, msn, hétvégi találkozás, ímél... valahogy mindenképp meg lehet oldani. Előbb utóbb rátanultok arra, hogyan tudjátok tartani úgy a kapcsolatot, míg személyesen nem találkoztok, hogy az mindkettőtöknek jó legyen. Azt írtad, 10 percet beszéltek naponta telefonon, és számodra ez valószínűleg kevés. Ha te ennél többet igényelnél, meg kellene beszélned a pároddal. Az már egy más helyzet, ha ő esetleg sokáig dolgozik, és fáradtan ér haza, stb. Akkor lehet, hogy a 10 perc beszélgetés a számára épp elegendő. Ha fáradt/ elfoglalt, azért nem tud több időt szánni rád, akkor talán neked kell ebben megértőnek lenni. Arra is nyugodtan rákérdezhetsz, miért más veled a munkatársai előtt, mit érez ilyenkor. Jó lenne, ha tudnátok tisztázni ezt. Az viszont nagyon nem jó, hogy nem akar veled leülni beszélgetni. Valahogy meg kellene értetni vele, hogy ez nem egy "műsor", amivel őt bosszantani akarod. Hanem mindkettőtök érdeke, hogy megbeszéljétek a problémákat, mert csak úgy tud működni a kapcsolat. Remélem, előbb utóbb sikerül mindent megoldanotok!
2009. júl. 30. 20:06
 6/10 A kérdező kommentje:
mégcsak 3 hónapja van ott!
2009. júl. 30. 20:19
 7/10 A kérdező kommentje:

hát elég rossz ez így! vannak fura dolgai!

pl kb 2 éve nem ült buszon/villamoson stb mert van autója és ő bizony nem ül rá! na mindegy. Amikor még itthon volt kitaláltam, mivel uncsiztunk, h menjünk be busszal a városba ami 30 perc busszal és sétálgassunk, stb. ő nem akart!

hétfőn hív, hogy mizu és mondja h ő épp egy villamoson ül a munkatársával és mennek egy másik munkatársuk elé..eléggé lefagytam!

Ha ők hívják nem szégyell órákat beszélni velük meg ilyenek meg nevetgélnek, stb..bezzeg én levagyok kakilva!

én elhiszem h fáradt meg ilyenek, de nekem meg nagyon hiányzik!:(:(:(:(

2009. júl. 30. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:

jajj...szegénykém...remélem nálunk ilyen nem lesz...mondjuk most is messze van, de mi is mindennap beszélünk msn-en, azt mondja hiányzok neki stb...bár csak másfél hónapj vagyunk együtt...egy helyen lakunk, mégis mindketten máshol tanulunk, 2 hetente fogunk találkozni majd ugy néz ki... bár most amit távol van,az már 2 hónap...

remélem megoldódnak a problémáitok...de nem lehet, hogy mivel más helyre került, és ott kellett hagynia téged, hiányzol neki, csak nem akarja bevallani mert túl makacs? tényleg fura ez a dolog... és nehéz válaszolni, ez csak ő tudja 100%-ra, hogy mi a baja...

2009. júl. 30. 22:59
 9/10 A kérdező kommentje:

már teljesen kivagyok!

este hívott hogy nem engedik őket haza a hétvégére csak a jövőhétre! Pedig már elterveztem h mit csinálunk meg ilyenek..hogy bírjak még ki 7 napot??

a szüleimmel nem vmi fényes a kapcsolatom, a barátnőim mind a barátjuknál v nyaralnak, és pénzem sincs elmenni vhová császkálni:(:(

2009. júl. 31. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk fordított volt a helyzet, miattam nem találkozhattunk csak minden második-harmadik hétvégén pár órára, és akárcsak te, ő tette ezt mindig szóvá... Nekem is hiányzott, de mint szokás mondani, az otthonmaradottnak kétszer olyan rossz. Naponta min egy órát beszélgettünk mi is, és sajnos nekem is volt olyan, hogy a kollegák miatt nem tudtam felszabadultan "macikám"-ozni... Ő sosem értette meg, nemigazán élte bele magát a helyzetembe. Aztán két év után végre úgy hozta a sors, hogy korlátlanul együttlehettünk, és azokra az időkre fátyol borult...

Kitartás neked... Kérdezz esetleg rá tőle, hogy miért mond olyanokat... Az a legbiztosabb.

2009. aug. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!