Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a házasság előtti szexről?

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a mai világban nagyon ritka, hogy valaki házasságig vár.(bár régen is így volt, csak akkor nem vállalták fel) Nekem az a véleményem, hogy nem kevésbé hívő az, aki lefekszik valakivel házasság előtt, mint az aki csak azért vár vele, mert még nincs meg a papír. Ha hitéleti dolog miatt vár valaki, én megértem, de én nem tenném.

A hit szerint jót kell cselekedni, de ezzel senkinek sem árt az ember, így én úgy vagyok vele, hogy miért ne.

Ha te úgy érzed várnál vele, azt ne azért tedd, mert ez egyfajta előírás, hanem azért mert nem állsz készen a dologra. Nem gondolom, hogy jobb ember az, aki kivárja, de például mondhatnám azt is, hogy aki ott ül minden vasárnap a szentmisén, az sem biztos, hogy több annál,mint aki bár nem ül ott, de a tetteivel jót cselekszik.

2012. szept. 14. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a házasság előtti tapasztalatszerzés egy nagyon fontos ahhoz, hogy a későbbiekben is jó legyen a házasság. Én nem azt mondom, hogy emiatt egy csomó embert végig kéne próbálni, hiszen egy vallásos embernek ez enm járható út, viszont ha ez a része nem működik a kapcsolatnak annak ellenére, hogy kitartóan próbáltak fejlődni ezen a téren és megoldást kerestek a problémákra, akkor még mindig jobb egy szakítás, vagy egy eljegyzést felbontani, mint egy válás.

Sajnos a környezetemben vannak olyanok, akik szűzen házasodtak vallási okokból, kivétel nélkül nagyon fiatalon és még a házasságra is éretlenül, és mindössze egy olyan esetről tudok, akik boldogok is együtt több éve, az összes többi házasság lehangolóan boldogtalan, és mivel még fiatal vagyok olyat nem ismerek (csak egyet), akik válnának, meg ezt is tiltja a vallás amúgyis, de valószínűleg jót tenne mindegyiküknek.

Persze nem tudom, hogy a szexxel van-e baj, vagy azzal hogy korán, éretlenül házasodtak, de a kettő együtt jár szerintem, ezért nem is tudom elválasztani őket egymástól.

2012. szept. 14. 14:46
 13/16 anonim válasza:
A házasságban annyi a jó, hogy nem sexelhetsz mással xD
2012. szept. 14. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis etyepetye belefér.
2012. szept. 14. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
megbocsájthatatlan bűn!!!
2012. szept. 14. 16:46
 16/16 Synesztro ***** válasza:
Én inkább fordítva tettem volna fel ezt a kérdést! Nézd nagyon szép dolog a hagyomány, meg a hit, a vallás stb. de most komolyan. Vallásosként mondjuk nem fekszel le a pároddal, jártok egy évig, és elvesz. Aztán derül csak ki a nászéjszakán, hogy a sexel orbitálisan nagy problémák vannak, áthidalhatatlanok. Nem tudjátok megoldani félrelépés, válás lesz a dologból, sőt vallásosaknál mondjuk amíg a halál el nem választ, szóval templomi esküvőd többé sosem lehet mással. Más kérdés hogy ki az az orbitális barom, aki kibírja hogy akibe halálosan szerelmes ne nyúljon hozzá "úgy is". Határozottan támogatom!!!:D
2012. szept. 15. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!