Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék segítséget kérni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segítséget kérni! É19 Ő 18. Hogyan érjek nála célba?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Ezt màr elmondtam neki és nagyon örült mikor ezt szépen tálaltam neki. Azòta sokat találkoztam vele és elég gyakran smsezünk és telefonálok vele. De egyszerűen sose jutunk egyről a kettőre. Tudom hogy bejövök neki de ha odajut a téma akkor mindig terel. Már nagyon szeretném megcsòkolni és járni vele. Hova vigyem el hogy esetleg el lazuljon és elengedje magát kicsit. Segítsetek milyen jò programmal álljak elő ami segíthetne a dolog gyorsításán.. Pesten vagyunk tehát elvileg nagyon sok lehetőségem van
2012. szept. 13. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán legyél magabiztos, kezdeményező, de ne rámenős, simán csókold meg, vidd el moziba, legyél kedves, lovagias, tisztelet tudó, udvarias, érdeklődj felőle, figyelj oda rá, és meg lesz a hatása :)
2012. szept. 13. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem eddig is az voltam vele. Mindig mondja hogy szeret velem lenni és velem mindig gyorsan megy az idő. De ha odaérünm mindig terel... pedig már volt kapcsolata..
2012. szept. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!