Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nyomorékoknak! Van egy lány, akinek gyereke van, hogy érjek el nála valamit?
Hát ilyen fiatalon nem akarok itt okoskodni, de ami szerintem...
Minden szülőnek, pláne az anyáknak a mindene a gyerek. Ha meg is állapodik valaki mellett, akkor azt úgy fogja most már tenni, hogy a gyerek profitáljon ebből a legtöbbet. Ebből adódik, hogy neked a gyerekkel kell nagyon jóba lenned, méghozzá őszintén, mert a gyerekek megérzik a dolgot. Foglalkozz a kisfiúval, és közben apró jeleket a hölgyeménynek is küldhetsz, hogy nem teljesen közömbös a számodra mint nő, akár csak tekintettel, ez az ő önbecsülésén is javíthat. Dicsérd őt, ha valami van, és támogasd a dolgokban. Ha már a fiúnál bevágódtál, akkor szerintem nyert ügyed van :))
F/16
Hát a hajnali 16éves srác nagyon bölcsen látja a dolgokat :)
Figyelj. Egyedülálló kisgyerekes anyukaként megértem a lányt. Neki a párválasztás nagyon nehéz, hiszen a kiszemelt pasi két embernek kell, hogy megfeleljen. Elsősorban a gyereknek, és aztán az anyukának.
Bármennyire nehezen emésztik ezt meg egyes férfiak, sajnos a gyerekes anyukákkal való ismerkedést tényleg a gyereknél kell kezdeni. Mert ha a gyerek nem szimpatizál a kiválasztott férfival, és nem fogadja el, akkor sokkal fájdalmasabb kiszállni a kapcsolatból.
Tehát. Ha a lány látja, hogy jól kijöttök a kisfiúval, akkor oldódni fog, és nyitottabb lesz a kapcsolatra.
Hívd el esetleg családos randira, ha eddig nem tetted meg. Menjetek el valahová hármasban, moziba, vagy játszóházba. Nem kell trükközni, a kulcsszó a kitartás. És az őszinte nyitás a kisfiú felé.
Sok szerencsét nektek!
29/N (3éves kislánnyal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!