Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nyomorékoknak! Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nyomorékoknak! Van egy lány, akinek gyereke van, hogy érjek el nála valamit?

Figyelt kérdés
26 vagyok, a lány is ennyi, és van egy 5 éves kisfia. Rengeteget csalódott, szenvedett, mert sajnos mondjuk ki az igazat, a férfiak nem nőnek fel. Mi jóban vagyunk, elvagyunk egymással, elfogadnám a fiúval együtt is, de ő nagyon óvatos. Összejárogatunk, találkozunk, szinte minden nap. Hogy lépjek felé, hogy ne legyen túl feltűnő, de ébredjen rá, hogy kell nekem? Természetesen a picivel együtt...
2012. júl. 8. 00:31
1 2
 1/11 AvernusTriad ***** válasza:
84%
Ez diszkrimináció! Tolószékes nem is írhat?!
2012. júl. 8. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ne a nőre hajts rá hanem a gyerekre.. vigyél a gyereknek ajándékot játsz vele, még az is elérheted hogy apának szólítson.. ha a nő ezt látja és akkor mutatod neki hgy kell neked akkor nem lesz gond
2012. júl. 8. 00:41
 3/11 Bence_ ***** válasza:
100%
Legyél türelmes, gondold végig mi járhat a fejében. Türelem.
2012. júl. 8. 00:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Két értelmes válasz, köszönöm szépen!
2012. júl. 8. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki. Ha úgygondolja megbízik benned lépni fog.
2012. júl. 8. 00:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyen fiatalon nem akarok itt okoskodni, de ami szerintem...

Minden szülőnek, pláne az anyáknak a mindene a gyerek. Ha meg is állapodik valaki mellett, akkor azt úgy fogja most már tenni, hogy a gyerek profitáljon ebből a legtöbbet. Ebből adódik, hogy neked a gyerekkel kell nagyon jóba lenned, méghozzá őszintén, mert a gyerekek megérzik a dolgot. Foglalkozz a kisfiúval, és közben apró jeleket a hölgyeménynek is küldhetsz, hogy nem teljesen közömbös a számodra mint nő, akár csak tekintettel, ez az ő önbecsülésén is javíthat. Dicsérd őt, ha valami van, és támogasd a dolgokban. Ha már a fiúnál bevágódtál, akkor szerintem nyert ügyed van :))

F/16

2012. júl. 8. 00:48
 7/11 A kérdező kommentje:
ma 00:48 Köszönöm a választ! Azt hiszem, igazad van, először a fiú kegyeit kell elnyernem. :) Azzal nem lesz baj, szeretem a gyerekeket. :)
2012. júl. 8. 00:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan, ha túlzásba viszed, és tényleg óvatos a csaj akkor vissza is üthet.
2012. júl. 8. 00:52
 9/11 anonim ***** válasza:
ha tényleg ilyen óvatos akkor szerintem csak az idővel tudsz taktikázni.a lényeg hogy lássa tényleg érdekelnek téged és ha nem történik egyből valami akkor vársz rá,közben néha egy diszkrét bók vagy bármilyen kedveskedés...én ezt csinálnám.
2012. júl. 8. 01:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát a hajnali 16éves srác nagyon bölcsen látja a dolgokat :)

Figyelj. Egyedülálló kisgyerekes anyukaként megértem a lányt. Neki a párválasztás nagyon nehéz, hiszen a kiszemelt pasi két embernek kell, hogy megfeleljen. Elsősorban a gyereknek, és aztán az anyukának.

Bármennyire nehezen emésztik ezt meg egyes férfiak, sajnos a gyerekes anyukákkal való ismerkedést tényleg a gyereknél kell kezdeni. Mert ha a gyerek nem szimpatizál a kiválasztott férfival, és nem fogadja el, akkor sokkal fájdalmasabb kiszállni a kapcsolatból.

Tehát. Ha a lány látja, hogy jól kijöttök a kisfiúval, akkor oldódni fog, és nyitottabb lesz a kapcsolatra.

Hívd el esetleg családos randira, ha eddig nem tetted meg. Menjetek el valahová hármasban, moziba, vagy játszóházba. Nem kell trükközni, a kulcsszó a kitartás. És az őszinte nyitás a kisfiú felé.

Sok szerencsét nektek!

29/N (3éves kislánnyal)

2012. júl. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!