Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy ilyen után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen után venné a lapot a barátnőm? Bunkó lenne ez, vagy csak simán olyan mint amit ő csinál?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és a barátnőm mindig arról papol nekem, hogy milyen izmosabb a srác mint haverja van ( még jó, hogy izmosabb mert kb. két év van közte és köztem -.- )...

Már nemegyszer mikor elkezdte mondani én fapofával ilyesmiket reagáltam, hogy " Oké -.-... vagy hogy Jólvan.. vagy hogy nem érdekelnek a srác haverjaid izmai stb... de nem fogja fel, hogy ez nekem kellemetlen...

Felhozzam, hogy húúú ennek meg ennek a lánynak, olyan szép nagy formás mellei és szép feneke volt...

2012. szept. 13. 18:43
 1/6 Évike147 ***** válasza:
igen, csináld, és ha nem veszi a lapot akkor állítsd válaszút elé, hogy akkor a haverjai izmai vagy Te!! ha erre sem kapcsol akkor szerintem találsz te értelmesebb barátnőt is, hidd el.
2012. szept. 13. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
hozd fel neki, de szerintem meg fog sértődni:D
2012. szept. 13. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

pédálózhatsz más lányok melleivel meg fenekével,de én inkább a súlyára tennék megjegyzést :D ugye az izmok alakíthatók, ara lehet gyúrni.Illetve lehet fogyni is, de olyan mozgás nincs amivel nagy melleket csinálunk :D

"nézd már az a lány milyen szép vékony" vagy "nézd milyen jó alakja van" :D

a súlyra jobban harapunk :D

2012. szept. 13. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Hehe... :) zöld mindenkinek... utolsó ... :D
2012. szept. 13. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

ha csak úgy felhozod tuti besértődik. nem szándékos de mi lányok ilyenek vagyunk. én is szoktam ezt csinálni (mondjuk én a volt pasimat szoktam mondani), de engem barátom leszoktatott.

így: ha elkezdtem mondani, megvárta, hogy befejezzem kb semmi reakcó, és egyből akkor elkezdett mondani valamit az egyik exbarátnőjéről. és őszintén? tökéletesen bejött..

2012. szept. 13. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
1x-1x belefér ha ilyet megjegyez,de ha mindig az azért gáz. Legközelebb ha mondja akkor mond meg neki hogy akkor járjon azokkal a srácokkal,de te ezt többet nem akarod meghallani...ha mondja ugyan ugy tovább csak a te egodat rombolja..és gondolkozz el hogy kell e neked egy ilyen lány..mert biztos rosszul esik..
2012. szept. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!