Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzom a hülye faszikat. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzom a hülye faszikat. Most legyek mindegyikkel bunkó? mert már szépen nem lehet nemet mondani.

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 19:18
1 2
 1/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
miért nem? tiltja a törvény?
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt kifejthetnéd:D Mitől hülyék?
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél bunkó egyikkel sem.....
2012. szept. 8. 19:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem voltam bunkó, csak már kezdek bele fáradni a sok bolondba... ha azt mondom nem.. akkor miért nem lehet megérteni, hogy nem...??? :/
2012. szept. 8. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
de figyelj, az se véletlen, hogy ilyeneket fogsz ki. Én nem fogok ki hülye csajokat:)
2012. szept. 8. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha szépen nem értik, akkor mondd bunkón.
2012. szept. 8. 19:28
 7/11 A kérdező kommentje:
de nem mondanám azt h annyira vészes egy csaj lennék.. nincs semmi káros szenvedélyem, nem vagyok ribanc és tanyasi paraszt sem.. normálisnak érzem magam és átlagosnak.. lehet egy kicsit igényes vagyok és nem kell akár milyen ffi? mert azért megválogatom kivel állok szóba.
2012. szept. 8. 19:32
 8/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
72%
az őrület első jele gyakran az h normálisnak érzed magad :D
2012. szept. 8. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:
ne forgasd ki a szavaimat... lehet te még csak messziről sem vagy az..
2012. szept. 8. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem beszólásképpen mondom, de néha 1-2 mondat alapján simán lerí az emberről a jelleme, és nagyon úgy érzem, hogy most is ez a helyzet veled.
2012. szept. 8. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!