Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mi a véleményetek? ( bővebben lent, fontos )

Figyelt kérdés

Tízen évesek vagyunk a párommal, én vagyok a fiú...

Iskola után megérkeztünk az állomásra és elakartunk indulni haza, de odajött hozzánk a barátnőm egyik fiú barátja, akit én nagyon utálok, kezet sem fogok vele, ha néha néha oda

nyújtja a kezét, hogy fogjunk vele akkor én csak nevetek flegmán * az a tipikus olyan nevetés, hogy én aztán hozzád ne mérek te senkiházi * ( mert nálam azt jelenti a kézfogás, hogy akivel kezet fogok, azt nem verném agyon egy lapáttal, ha tudnám, hogy nem derülne ki :D ) és a barátnőm úgy köszön neki, hogy átöleli, puszilgatja és " Szia, mi a helyzet veled? :) "

Már sokszor eljátszotta és mindig elmondtam neki, hogy engem ez mennyire zavar és ah tovább csinálja nem elsz jó vége....

Pár napja megint jött ez a paraszt... a barátnőm emgint azt tette amit előbb leírtam, DE most ara jött az egyik volt osztálytársam ( lány, szép is ) és én pontosan ugyan azt csináltam vele amit a barátnőm azzal a senkiházival ( megöleltem, adtam neki kb 7-8 puszit és elkezdtem faggatni őt miközben a barátnőmre se hederítettem...

erre a barátnőm elkezdett sírni meg mondta, hogy mekkora bunkó paraszt vagyok, hogy ilyeneket csinálok mikor van barátnőm....

Vélemények?

2012. szept. 13. 17:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez zavar de ne mváltozik pedig nem egyszer mondtam el nekik...

Szerintetek gáz lenne, ha ezért választás elé állítanám?

Vagy csak engem ölelget és puszilgat ( srácok közül ) vagy szakítok vele mert nekem ez nem fér bele... :/

2012. szept. 13. 18:38
 12/15 anonim válasza:
Szerintem ezt együtt kéne megbeszélnetek ,hogy ne legyetek féltékenyek egymásra( mert valljuk be,azok vagytok..) és nyugodtan lehetnek más barátaitok is..Te meg csak akkor pánikolj ,ha az a "paraszt" el kezd nyomulni a csajra..lehet hogy csak túlreagálod az egészet ,mivel utálod a pasit. Nem azt mondom hogy legyél vele jóba,de azért legalább köszönj hogy ha ő is köszön neked ,hogy ne nézzen bunkónak..
2012. szept. 13. 18:40
 13/15 anonim válasza:
Választás elé pedig ne állítsd a csajt ,mert az egyikőtöknek se lenne jó!! Az olyan ,mint ha a csaj azt mondaná neked ,hogy nem nézhetsz más lányra ,csak rá..nah te erre mit reagálnál ? ..
2012. szept. 13. 18:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó... Nézhetni nézhet, felőlem köszönhet is... ( én attól még nem fogok neki )

Csak ne puszilgasson ölelgessen mást... én sem teszem mert szeretem... :/

2012. szept. 13. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Ketteske vagyok. Ezért vagy bunkó paraszt:

"ha néha néha oda

nyújtja a kezét, hogy fogjunk vele akkor én csak nevetek flegmán * az a tipikus olyan nevetés, hogy én aztán hozzád ne mérek te senkiházi *"

Állj ki elé, mondd meg neki, hogy rühelled a pofáját és kész.

2012. szept. 14. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!