Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mi a véleményetek? ( bővebben lent, fontos )

Figyelt kérdés

Tízen évesek vagyunk a párommal, én vagyok a fiú...

Iskola után megérkeztünk az állomásra és elakartunk indulni haza, de odajött hozzánk a barátnőm egyik fiú barátja, akit én nagyon utálok, kezet sem fogok vele, ha néha néha oda

nyújtja a kezét, hogy fogjunk vele akkor én csak nevetek flegmán * az a tipikus olyan nevetés, hogy én aztán hozzád ne mérek te senkiházi * ( mert nálam azt jelenti a kézfogás, hogy akivel kezet fogok, azt nem verném agyon egy lapáttal, ha tudnám, hogy nem derülne ki :D ) és a barátnőm úgy köszön neki, hogy átöleli, puszilgatja és " Szia, mi a helyzet veled? :) "

Már sokszor eljátszotta és mindig elmondtam neki, hogy engem ez mennyire zavar és ah tovább csinálja nem elsz jó vége....

Pár napja megint jött ez a paraszt... a barátnőm emgint azt tette amit előbb leírtam, DE most ara jött az egyik volt osztálytársam ( lány, szép is ) és én pontosan ugyan azt csináltam vele amit a barátnőm azzal a senkiházival ( megöleltem, adtam neki kb 7-8 puszit és elkezdtem faggatni őt miközben a barátnőmre se hederítettem...

erre a barátnőm elkezdett sírni meg mondta, hogy mekkora bunkó paraszt vagyok, hogy ilyeneket csinálok mikor van barátnőm....

Vélemények?

2012. szept. 13. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szar csajt választottál.

Kérdezd meg tőle hogy miért gond ha te is azt csinálod amit ő csinál, és ha annyira zavarja akkor változtasson ő is, mert már látja hogy mennyire szarul esik...

2012. szept. 13. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Tényleg egy bunkó paraszt vagy.
2012. szept. 13. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:

hát jó nagy vak a csajod:D

sajnállak pedig jól cselekedtél, mindenesetre próbáld meg neki elmagyarázni, hogy csak éreztetni akartad vele, hogy mennyire szarul esik mikor ő is ugyanezt csinálja hátha eljut az agyáig

2012. szept. 13. 17:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, második hozzászóló, indokolnád si kérlek? ^^"
2012. szept. 13. 17:54
 5/15 anonim ***** válasza:
2-esnek: nem bunkó paraszt!!! ugyan ezt csinálta vele a barátnője is
2012. szept. 13. 17:54
 6/15 anonim ***** válasza:
figyelj , mi bajod van azzal a másik gyerekkel egészen konkrétan ( ne hogy azt írd nekem hogy " mert csúnyán néz és úgy néz ki mint egy csicska") ? MI volt barátnőd válasza amikor próbáltátok megbeszélni? Tényleg nem volt szép dolog töled , habár jogos csak nem így kellett volna visszavágni . kérlek válaszolja kérdéseimre és akkor tudok segíteni
2012. szept. 13. 17:57
 7/15 anonim ***** válasza:
te tényleg egy paraszt vagy, figyelj, azért a srác ha a barátnőd szerint jófej akkor azért annyira nem lehet paraszt és azért ennyi jár neki már nem azért, hidd el én is voltam ez a fiú barát ilyen helyzetben, biztos nem hajt a csajodra, mert tiszteletben tartja hogy ilyen paraszttal jár, egyébként gondolj arra, hogy az a fiú a csajod szemében egy csaj, nem úgy gondol a fiúra mint pasira és lányok között megszokott, te meg gondolom a csajjal több mindent is csinálnál szívesen :) tehát nem teljesen nemtelenül gondolsz rá (ez normális amúgy) és azért kicsit más, amúgy is , eddig elmondhattad volna hogy ő baszta az agyad és ártatlan vagy de most már te is csináltad neki tehát semmivel sem vagy jobb nála, sőt... ha fontos neked a csaj akkor viseld el és ne gyerekeskedj meg durcizz, ha nem akkor meg hagyd inkább békén
2012. szept. 13. 18:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát pont ezért nem szimpatikus, mert ölelgetik, puszilgatják egymást... és igen ő védekezhet azzal mert úgy tekint rá mint egy csajra.. ez vicces... majd azt mondom én is, hogy úgy tekintek rá mint egy srácra és puszilgatom, ölelgetem.. ugyan azt csinálom mégis bemeséli mindenkinek, hogy megcsalom... -.-
2012. szept. 13. 18:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Nálam azok a srácok, akik azzal menősködnek, hogy mennyit ittak a hétvégén, egyáltalán nem jó fejek... -.- de ha ez a menő most akkor ne haragudjatok ^^" lehet, hogy le vagyok maradva ^^"
2012. szept. 13. 18:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak msot úgy vagyok vele, hogy egyszer volt puszi, aztán ölelés, aztán ölelés és puszi, aztán mi lesz? szájra puszi, aztán csók? aztán csak ujjazza a barátnőmet a barátnőm emg verni neki, aztán nyalják majd egymást, aztá nelfeküdnek.... -.-
2012. szept. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!