Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mi a véleményetek? ( bővebben lent, fontos )
Tízen évesek vagyunk a párommal, én vagyok a fiú...
Iskola után megérkeztünk az állomásra és elakartunk indulni haza, de odajött hozzánk a barátnőm egyik fiú barátja, akit én nagyon utálok, kezet sem fogok vele, ha néha néha oda
nyújtja a kezét, hogy fogjunk vele akkor én csak nevetek flegmán * az a tipikus olyan nevetés, hogy én aztán hozzád ne mérek te senkiházi * ( mert nálam azt jelenti a kézfogás, hogy akivel kezet fogok, azt nem verném agyon egy lapáttal, ha tudnám, hogy nem derülne ki :D ) és a barátnőm úgy köszön neki, hogy átöleli, puszilgatja és " Szia, mi a helyzet veled? :) "
Már sokszor eljátszotta és mindig elmondtam neki, hogy engem ez mennyire zavar és ah tovább csinálja nem elsz jó vége....
Pár napja megint jött ez a paraszt... a barátnőm emgint azt tette amit előbb leírtam, DE most ara jött az egyik volt osztálytársam ( lány, szép is ) és én pontosan ugyan azt csináltam vele amit a barátnőm azzal a senkiházival ( megöleltem, adtam neki kb 7-8 puszit és elkezdtem faggatni őt miközben a barátnőmre se hederítettem...
erre a barátnőm elkezdett sírni meg mondta, hogy mekkora bunkó paraszt vagyok, hogy ilyeneket csinálok mikor van barátnőm....
Vélemények?
Szar csajt választottál.
Kérdezd meg tőle hogy miért gond ha te is azt csinálod amit ő csinál, és ha annyira zavarja akkor változtasson ő is, mert már látja hogy mennyire szarul esik...
hát jó nagy vak a csajod:D
sajnállak pedig jól cselekedtél, mindenesetre próbáld meg neki elmagyarázni, hogy csak éreztetni akartad vele, hogy mennyire szarul esik mikor ő is ugyanezt csinálja hátha eljut az agyáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!