Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek hívogat és keres még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márk1985 kérdése:

Minek hívogat és keres még az Ex-Barátnő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom egyszerűen hova tenni a volt barátnőmet!

Hívogat még meg keres, olyanokat mond hogy Drága Szerelmem meg szeret még meg ilyenek.

1 hónapja kb lehet valakije,de még folyamatosan engem keres. Ő szakított velem. Nincs olyan nap,hogy ne keresne (többször is) Megmondta vagyis ugy kellett belőle kiszedni,hogy van valakije. Hétvégékre eltűnik. Most költözött vissza vidékről a kollégiumba,de találkozni nem akart. Mit akarhat még ugyan tőlem? Lehet,hogy nincs is senkije csak nekem mondja?

2012. szept. 13. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a csajt szimplán az idegesíti fel, hogy bár ő szakított veled, te halál nyugodtan, normális emberhez méltóan kezeled a dolgot. Gondolom azt várta volna, hogy depresszióa legyél, meg térden csúszva könyörögj neki, hogy ne tegye ezt veled. Jól csináltad eddig, mostantól szerintem egyáltalán ne reagálj semmilyen kapcsolatfelvételi kísérletére sem. De tényleg sehogy, semmire. Hiszen ha te csak bánatot okoztál neki, akkor minek erőltetni a dolgot, nem?
2012. szept. 13. 14:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát volt időszak,hogy mondtam neki és most is előjön még néha bennem. De hát most leírta hogy egyből bele szeretett a másik fiúba és jó vele és szereti is. Ez a kemény. Belém meg már nem szerelmes. Ezt is most leírta. Hm... Én akartam elvenni feleségül. Most majd megteszi az új fiú helyettem. Ha futó kaland lenne akkor nem mondaná el ezt így nekem. Én voltam neki a második komoly kapcsolata és mindig mondta,hogy neki már más nem kell. Most megtalálta ezek szerint az igazit.
2012. szept. 13. 14:58
 13/18 Tóthné Marika ***** válasza:

Vagy csak téged akar féltékennyé tenni.

Ez utóbbi valószínűbb.

2012. szept. 13. 15:26
 14/18 A kérdező kommentje:
De engem miért akarna féltékennyé tenni hisz én vissza várom őt ezt valami szinten tudja ő is! Nem látom abban a logikát hogy féltékennyé tegyen mert nincs értelme mert tudja hogy nekem nincs új barátnőm!
2012. szept. 13. 15:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Még csak annyit fűznék az egész dologhoz most már így mikor mindig tenném túl magam rajta jelentkezik. Ma este beszéltünk telefonon és már azt is letagadta,hogy ő hívogatott volna engem és,hogy ő soha nem mondott nekem olyanokat hogy szeret és drága szerelmem meghogy kötődne hozzám. Ennyit jelentett neki ezek az évek. Remélem a sors vissza adja neki ezeket sokszorosan és soha nem lesz boldog. Én komolyan ezt kívánom már neki. Ennyire félre ismerni valakit! Most épp azon gondolkozom,hogy ugyan mikor velem össze jött ugyan ezt eljátszhatta a volt barátjával? Érdekes!
2012. szept. 13. 23:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Most már komolyan lemondok róla mert nagy valószínűséggel szerelmes lett valakibe. Ezt már nem tudom sehogyan sem helyre hozni akármennyire is szerelmes vagyok belé és nagyon szeretem. Tudom milyen lelkes volt mikor még belém volt szerelmes. Soha többet nem fog visszajönni hozzám. :( Így érzem!
2012. szept. 14. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Hello,

Ugyanebben a cipőben járok,csak annyi a különbség,már nekem is van másik barátnőm.De sajnos én is még őt szeretem,remélem ez hamar megváltozik.Általában én hívogatom,mert nem bírom nélküle,és ő összevissza hazudozik,mint ahogy az elmúlt 3 év alatt is tette.Lett egy pasija,utánna aztmondta már nincsennek együtt,mert az kihasználta.Azt is tagadta,hogy volt köztük valami.Kiderült,azonnal kidobtam.Elköltözött,utánna azt hazudta egyedül lakik,most megint kiderült ezzel a sráccal.Most ott tartunk,azt mondja csak lakótársak,és egyszer volt csak szex,mikor kicsit beittak.De együtt élnek,egy ágyban alszanak.Ma megmondtam neki,kidobtam mindent ami tőle van,azóta hivogat.Most megkértem,többet ne keressen.Nagyon nehéz,úgy érzem csak vele tudom leélni az életem,de ennyi hazugság után már úgysem menne.Hidd el mindkettőnknek csak egy választásunk van:ha elfelejtjük,és továbblépünk.

2012. okt. 12. 15:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Hello!

Mi most ott tartunk,hogy 1 hónapja dobta a fiut akivel volt,de állítólag nem miattam... Elég viccesnek találom már ami köztünk van. Állytólag annyira szeret engen,de csak így neten meg telefonon keresztül akar velem kontaktolni... Azóta 2x vagy 3x aludtunk együtt. Mit ne mondjak elég fura volt.... De azóta is kérdőre von. Hol vagyok mit csinálok biztos valami más csajjal dumálgatok(hehe fura mert én akartam eljegyezni) Közben kiderült,hogy akivel együtt volt amíg nem voltunk együtt majdnem napi szinten beszélgetnek így vagy ugy... Ettől kilettem mert megkértem a békülésünk elején,hogy ha én is elutasítottam mellőztem a nőket körülettem ahogy színre lépett ő tegye meg ő is ezt nekem... eddig azt hittem minden ok,de mégsem. dumálgatnak stb... Elég vicces. Most volt évfordulónk igaz nem vagyunk együtt,de ugy tesz mintha együtt lennénk amikor kedve tartja. Én hülye meg befizettem egy mexikoi körutazásra mert tudtam ez volt a vágya. Gondoltam,majd ott kérem meg a kezét,de minek most így utolg gondolkozom rajta. Gyűrű,álom utazás stb...:) elég vicces és már saját magamon nevetek,hogy is lehettem ilyen madár :), de nap mintnap megvezet engem és én ugyan mikor fogom elfogadni,hogy ő fiukkal is spanoskodik 26 évesen nap mint nap :) lehet tényleg én vagyok maradi? :D de komolyan

2012. okt. 17. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!