Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éves vagyok szeretem a barátom de nem akarok 'örökre' vele lenni . Ez a felfogás baj?
Figyelt kérdés
tényleg szeretem de még csak 18 vagyok .. jó vele meg minden de ő túl komolyan áll az egészhez . ( összeköltözést felhozza, meg a gyerektémát ezt igaz csak viccesen de akkor is ). én még vagy 10 évig egyiket se akarom . szakítani nem szeretnék vele mert imádom , én alapból amúgy nem hiszek ebbe az 'örökké nagy szerelem'be .2012. szept. 13. 01:05
41/57 anonim válasza:
Ezaz :D én is így fogom fel, meg ijedősnek se mondanám magam . Nem szeretem ha vkit tutujgatni kell, még lányba se, nemhogy fiúba.. Persze azért nem kell mindent fölégetni magunk körül, de egy kis szórakozásból nem lehet nagy baj :D
Egyébként is ha közösen kerültök kisebb balhékba, az elég jól meg tudja erősíteni a kapcsot 2 ember között ;)
Kellenek a közös élmények, h az unalmasabb napokon legyen mit felidézni és nagyon jókat nevetni, az ilyenek miatt nehéz elhagyni a másikat és nem azért mert hű de rendes meg elméletben mi mindent megtenne érted.. tegye is meg :)
43/57 anonim válasza:
Örülnöd kéne a barátodnak, mert nem csak kihasznál... de te csak egy ostoba ringyó vagy. (még...)
44/57 A kérdező kommentje:
:DD te értelem
2012. szept. 17. 00:19
45/57 anonim válasza:
mi pl pucerkodni szoktunk a balatonban ugy h korulottunk egy csomo ember van es nem tudjak h nincs rajtunk ruha :D ez eleg jo izgalmas program ;) csajnak meg foleg mert neki nem sok kell h kideruljon a titok :D
46/57 A kérdező kommentje:
:D:D az a baj már hideg a balcsi. na majd jövőre:P
2012. szept. 17. 01:53
47/57 anonim válasza:
az biztos, a 30 fokos a jó :) de ez csak 1 pl volt, télen is vannak lehetőségek, csak kevesebbet lehet pucérkodni :D
48/57 anonim válasza:
Kérdező...
Nálad értelmesebb...
49/57 anonim válasza:
utolsó te elég undok vagy, olyan besavanyodott fajta :D
50/57 A kérdező kommentje:
ennek az utolsó előttinek nincs élete azért irogat ám ide:D
2012. szept. 17. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!