Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit az ha chatelek es olyan dolgokat irok masoknak amit egyebkent a páromnak szoktam?

Természetesen csak a mással történő szex a megcsalás, és csak az okoz csalódást a párunknak... -_-
Legegyszerűbb az lenne, ha a barátodtól érdeklődnél, hogy mi a véleménye róla. Ha nem mered, akkor nyilván te is sejted, hogy ez szemét dolog a sráccal szemben, de ha elbírja a lelkiismereted, akkor hajrá, nektek áll a világ.

Én szoktam mondani embereknek, hogy "Én is szeretlek" ha valamit beszól, vagy ha segít hogy imádom, vagy ha szintén kötözködik velem, akkor "Ugye tudod, hogy nagyon szeretlek? ;)"
De közben ezt ugyanúgy mondom a páromnak is, persze van, hogy más hangsúllyal, de van, hogy ezeket ő is ugyanúgy megkapja. Viszont olyat, hogy szívesen lennék bárkivel is, még soha nem írtam, és nem is fogok.

Magyarul hülyíted azt a szerencsétlent is... hát gratulálok.
Fizikailag lehet h nem csalod meg a barátod, de ne fogadj rá, h nem szakítana veled, ha megtudná. Én is ezt tenném a helyében. Viccből/szívatásból se mondok ilyet másnak, ha szeretem a barátom...
Hány éves vagy egyébként?

Majd kinövöd. Jó esetben.
Ha bartásod ilyet írna lányoknak, jól viselnéd?
Igazából ez nem megcsalás, de akár annak is vehetjük. De ha nem az, akkor is szemét dolog hülyíteni másokat. Ha már leírsz valamit, akkor álld a szavad. Tudod, vállald a felelősséget érte. Ezért mondom, majd kinövöd. Jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!