Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit az ha chatelek es olyan dolgokat irok masoknak amit egyebkent a páromnak szoktam?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 20:03
1/29 anonim válasza:
Testileg nem csalod meg de képzeletben ezerszer megtetted. Szóval ez nem megcsalás gyakorlatilag, de nekem az lenne személy szerint. És nálam válóok.
2/29 anonim válasza:
Attól függ mit :). Szexulis jellegű dolgok nálam abszolút nem férnének bele (kivéve ha nőgyógyász vagy), de ilyen, hogy szívem stb az belefér, feltéve ha más emberekre is használom, mint pl batrátok megszólítására stb.
3/29 anonim válasza:
Még nem, de nagyon könnyen oda vezethet. Nem érdemes játszani a tűzzel.
4/29 anonim válasza:
Ebben semmi megcsalás nincs, én is hülyéskedek ezerrel mindenféle nőismerősömmel pl. a Facebook-on, malac dolgokat is írok nekik, meg bókolok is, de közben ha akar, a feleségem is itt áll mellettem. Semmi érdekes és főbenjáró nincs ebben...
5/29 anonim válasza:
Akinek meg ez válóok, az attól is elválik, ha a párja felemás zoknit vesz fel...
6/29 A kérdező kommentje:
aha értem. igazábol lány vok és nincs még férjem. de pl ha néhány fiúnak azt írom hogy édesem szeretlek .. meg de jó lenne most veled, eközben a barátomnak is ezeket írom. na az sem megcsalás akkor
2012. szept. 12. 20:19
7/29 anonim válasza:
Hát szerintem rosszul esne nekem.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy te mit reagálnál ha a feleséged ugyanezt tenné férfiakkal?
8/29 anonim válasza:
De miért is írnál ilyeneket, kérdező? Én vagyok, aki azt mondtam, hogy ez nem megcsalás, de azért ez nekem is túlzás. Szóval, ez már nekem sem nagyon férne bele.
9/29 anonim válasza:
Ja...ez nem megcsalás. Azt hittem más dolgokat írogatsz. És azt hittem férfi vagy, bocsi (:
10/29 anonim válasza:
Kedves előttem szóló, akkor is ezt mondod, ha a te bárod teszi ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!