Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek miért ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért ezek a divatmajmok jönnek be?

Figyelt kérdés

Divatmajom alatt értsd az undorítóan kivágott felsőt viselő egyéneket, plusz passzos gatya, rózsaszín felsők és társai.

Egy fiú/férfi nem azért (is) férfi ahogy öltözködik? Mert a fentebb leírtak hát...

Tudom ez most nagy általánosítás, beismerem, ezért ilyen kommentektől meg is kímélhetjük egymást

2012. szept. 12. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értelek,de igazad van,ismerni sem ismerlek.

Magyarázd akkor meg.

Mennyivel lesz jobb neked ha kiteszed ezt a kérdést,ahelyett

hogy olyan lányokkal ismerkednél,akik nem az ilyen pasikra buknak.

Érted?

Mert nekem mennyivel lenne jobb,ha ilyen kérdést tennék ki: "Pasik nektek miért a pláza cicás,erősen sminkelt csajok jönnek be?"

Egyrészt ezzel tényleg általánosítanék,ami hülyeség lenne,másrészt ha megírná valaki hogy azért,mert neki tetszenek az ilyen stílusú lányok,nem lenne boldogabb életem.

Nem kötekedni akarok kérdező,csak nem értem.

2012. szept. 12. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:

De most ez kukacoskodás

Én feltettem egy kérdést, amire szerettem vagy szeretném tudni a választ, van akinek ez csípi a szemét, de akkor az ne nézze meg, ne válaszoljon, és külön kértem, hogy általánosítós kommenteket nem kérek, mert mint láthatod voltak olyanok is, aki tudott választ adni, és nekem ez volt a lényeg.

Nincs olyan ami mindenkinek megfelel, minden kérdésbe bele lehet kötni. Pl hogy minden nap ugyan azok a teherbeesős kérdések vannak!

2012. szept. 12. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért írtam mert szerintem túlzás ahogy te ennyire ki vagy akadva ezen, és mondom,nem értem miért.

"undorítóan kivágott felsőt viselő"

És ha valakinek ez tetszik,vagy a viselőjének ez jön be?

Miért baj?

Szerintem van akinek jól áll ez a stílus,szexi benne,van akinek előnytelen.

Nekem pl. az nem tetszik ha egy kővér nő miniszoknyát,és feszülős,kivágott toppot vesz fel,mert szerintem előnytelenül néz ki benne,de nem akadok ki,mert mindenkinek joga van úgy öltözködni,ahogy szeretne.

2012. szept. 12. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem azért mert életem hatalmas szerelmére pont ráillik ez. ő arcra is 10/10000. már nem vagyunk együtt elég régóta, de azóta is a hozzá hasonlókat keresem
2012. szept. 13. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!