Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért ezek a divatmajmok jönnek be?
Divatmajom alatt értsd az undorítóan kivágott felsőt viselő egyéneket, plusz passzos gatya, rózsaszín felsők és társai.
Egy fiú/férfi nem azért (is) férfi ahogy öltözködik? Mert a fentebb leírtak hát...
Tudom ez most nagy általánosítás, beismerem, ezért ilyen kommentektől meg is kímélhetjük egymást
Ez teljesen a fiatal korosztályra igaz!
A suliban majdnem minden csajnak ezek a srácok jönnek be.Én nem öltözik így,nem is viselkedek így.
és a 19-22 éves lányoknak sokkal jobban bejövök mint ezek
Ez az általánosítás Istenem!
Mármint én arra gondolok általánosítás alatt hogy azt képzeled minden lánynak az ilyen pasik jönnek be.
Meg van ilyen kérdés,téged ez most annyira zavar,hogy nem tudsz aludni,vagy irigy vagy rájuk?
Lehet hogy a hozzáállásod miatt nincs barátnőd,nem azért mert a fent említett stílus képviselői elveszik előled.
"Egy fiú/férfi nem azért (is) férfi ahogy öltözködik?"
Hát nagyon nem (csak) ez alapján lesz valaki igazi férfi.
# 8/8
Csak akkor tehetem fel a kérdéseimet ha már annyira zavarnak hogy nem tudok tőlük aludni? Erről nem is tudtam.
Viszont arról igen, hogy ilyen mindent tudó (rólam) emberek mindig is lesznek, pedig nem is ismernek, még ha van is olyan amit elárul rólam a kérdésem, vagy a szóhasználatom, megfogalmazásom...
kinek a pap kinek a paplan...
a kérdésedre a válasz: mindenkinek más az ízlése nekem sose jöttek be az ilyenek nem látok bennük semmi vonzót viszont valaki igen, általában a plázacica stílusú csajoknak...
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!