Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm (mint a legtöbb lány) szedi a szőrt a hónaljáról. Nekem meg szőrösen tetszene igazán, csupaszon nekem semleges. De nem akarom befolyásolni. Mit mondjak?
Ha azt mondom neki:
"Drágám, igazán gyönyörű vagy. Ha meghagynád a szőrt a hónaljadnál, még ennél is gyönyörűbb lennél, de hordd nyugodtan úgy, ahogy szeretnéd"
az korrekt?
Egy nőt megkérni úgyse lehet, hogy növessze meg, mert egészen egyszerűen nem fogja megtenni. És egyébként sem akarok uralkodni rajta. De hazudni nem akarok, viszont bántani sem.
Ja, előre szólok, eszébe ne jusson válaszolni, aki habzó szájjal acsarkodni kezd az ízlésem meg mindenféle vélt higiéniai dolgok ellen, kösz.
"Az ilyen görcsökről nemtől függetlenül az a véleményem, hogy:
- ez egy hülye görcs
- vagy nem törődünk a görccsel és csináljuk, ami jólesik
- vagy ha annyira zavar a görcs, akkor meg meg is növesztheti a hónaljszőrt..."
Attól, hog yszerinted hülyeség, a másiknak nem túl jó. De ezzel tényleg nem kell foglalkozni.
Nem miattad borotválja a hónalját, elhiheted. Ezt értsd meg.
Nem kell neki szólni és kész.
Ja és még annyit akartam írni, hogy nem megerőltetés egy nőnek leborotválnia a hónalját, és nem is várunk elismerést érte. Ez egy alapvető higiénia.
Nem neked borotválja...
"ne legyen mindenki egyforma szürke kisegér"
Most komolyan, egy nő attól lesz ennek pasinak a szemében szürke kisegér, hogy szőrtelenít?! Elég különös elképzelései lehetnek az egyéniségről. Én speciel nem a puncimon hordom, de hát biztos akad, aki ott bontakozik ki leginkább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!