Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha a fiú úgy ül, hogy összeérjen a lábunk?
Figyelt kérdés
Ez suliban történt pár napja. A fiú mellett ültem, aki tetszik nekem. Én "rendesen" ültem a padban, ő meg néha felém fordult oldalra a széken, de ilyenkor vagy a háta mögötti gyerekkel beszélt, vagy csak úgy odafordult. Ekkor mindig hozzáért a térde a combomhoz. Egy alkalommal a lábfejét is hozzáérintette az enyémhez. Gondolom nem volt véletlen, mert egyre közelebb nyújtotta a lábát az enyémhez, majd miután összeért elkapta és mintha megijedt volna, elkezdett izgulni meg hirtelen nem is tudta hogy mit csináljon. Nem nagyon beszéltem vele az órán, de ha kérdezett valami apróságot, akkor mindig azt mondta, hogy köszönöm ...(nevem). Szerintetek szimpatizál velem, tetszhetek neki? Nem szoktunk gyakran beszélni, de észrevettem meg a barátnőim is, hogy sokszor néz, meg egyszer már az egyik kezével meg is fogta a hátamat. Ezután is úgy viselkedett, mintha zavarban lett volna.2012. szept. 11. 17:58
1/7 anonim válasza:
csak nem fér el.tök kicsik ezek a padok...
2/7 anonim válasza:
a mai ifjúság esküszöm minden kis jelentéktelen testi érintésre már azt hiszi tuti lehet valami....
3/7 Rs. válasza:
Hát, akkor valószínűleg tetszel neki. :)
5/7 anonim válasza:
Vszinüleg szivesebben simogatta volna kézzel a combodat (föleg belsö oldalt a bugyin belül) de sajnos suliban mégis csak kell viselkedni.
6/7 mmano88 válasza:
Tényleg minden érintésbe bele kell már látni valamit? Tömött buszon ne utazz..
Egyébként szerintem csak nem fért el. A fiúk amúgy sem összeszorított combokkal ülnek, és ha még hátra is fordul, akkor nem fér el.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem kell mindenbe bele látni dolgokat. Nálunk is van olyan srác aki mindenkivel tök kedves, volt már hogy tök hideg volt erre megfogta a kezem, hogy ne fázzon. Még sem gondoltam, hogy szerelmes belém vagy valami. Várj még egy kicsit, és ha majd komolyabban elkezd veled flörtölni akkor tetszel neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!