Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Elfogadnátok úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elfogadnátok úgy egy férfit, ha csak 10 osztályos végzettsége lenne? Hazudjak tovább, vagy mondjak igazat? Van rendes munkám és jól keresek, de sosem mertem megmondani a nőknek az igazat, mert féltem, hogy lenéznek majd.

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 15:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha nagyon zavar, tényleg simán leteheted még az érettségit, csak hasznodra válik és középszinten, ha csak át akarsz menni és nem igazán számítanak a jegyek/pontok, akkor nem is hiszem, hogy nehéz.

Én egy nagyon jó (az egyik legjobb) budai gimnáziumban vagyok végzős, az orvosira szeretnék menni, a szüleimnek több diplomája van, ugyanúgy, mint szinte az összes ismerősöm szüleinek. ENNEK ELLENÉRE soha nem néznék le valakit csak az végzettsége alapján. Nem ismerlek, de az alapján, hogy azt mondod, hogy van munkád és jól keresel, arra következtetek, hogy nem egy lusta, primitív, beszűkült ember vagy, hanem valaki olyan, akinek valami miatt ezt a tíz osztályt szerette volna csak elvégezni vagy csak erre volt ehetősége, de ezután kihozta mindebből a lehető legjobbat.

Az a nő, aki lenéz téged a tíz osztályod miatt, lehet akár három doktorija, sokkal primitívebb nálad.

2012. szept. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!