Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés ebbe a szituációban?
Na szóval...ezt a sztorit senki se kívánom,hát kelljen élni!!!
A párommal 1 éve vagyunk együtt,több mint fél éve együtt is lakunk...szeret,imád,mindent megtesz értünk...van 2 gyerekem,egy 5 éves kislány,és 3 éves fiú...elfogadta őket,sajátjaként tekint rájuk!Elnéző,aranyos,türelmes velünk!De a magán életünk,jó pár hete,kb 1 hónapja pocsék...mióta kiment dolgozni,egyre csak rosszabb!!!
Van a gyerekeim apja...aki hát ugye az apa!Aki 3 éve,akkor még terhesen elhagyott...amikor együtt voltunk,sok rosszat kaptam tőle,türelme nincs!Bántott is...meg más is van a rovásán!De hát ostromol...barátaim véleménye megoszlik...valaki azt mondja adjak még egy esélyt az apának(de ez kb az 5. lenne,mert az első gyereknél is itt hagyott,8 hónapra),valaki azt mondja becsüljem meg a párom!
És most olyan érzelmi káosz van bennem,hogy egyszerűen nem tudom mit tegyek!!!!
Nem tagadom,vonzódok az apukához...de itt a párom,aki a csillagokat is lehozná,de a vonzalom kialvóba van(lehet azért mert apuka belépett a képbe,lehet a saját viselkedése miatt?!)
Tanácstalan vagyok,hogy mi a jó döntés!!!?! :S
Igen,apuka mellett csak az az érv szól h !ő az apuka!Anyummal-kivel mással-vitattuk meg a dolgokat,számoltuk,3 esélyt kapott eddig apuka!Azt hajtja h amióta az ő apja betegsége kiderült megváltozot!Sok sok mindent odavágtam a fejéhez,szinte minden sérelmünket rázúdítottam!!!
a párommal,miótd kikerült dolgozni,megromlott a kapcsolatunk,és akkor még apuka nem volt a képbe!A családja állandóan a 2 gyerekemmel támad,most meg h kikerült lecsaptak rám!Ő se úgy foglalkozik velem/velünk,mint régen!Hazaér,még egy puszit se kapok és indul a haverjaihoz,annyit van itthon még cigit vesz magához,ha nem csinálom meg,akkor háborog!Röviden,elvár,és követel!A haverjai előtt úgy beszél velem mint ha én is a haverja lennék,ez inkább telefonon történik mert ritkán visz minket magával!Az én barátaimra meg nem is kíváncsi,ezt meg is mondta!
Mind kettőjük mellett és ellene is vannak érvek!
a szívem se tudom h hovd húz :-S
Az elején azt írtad a párodról:
"elfogadta őket,sajátjaként tekint rájuk!Elnéző,aranyos,türelmes velünk!"
Meg, hogy akar egy gyereket, te meg nem. Ha jól értem ettől értékelődtél le, ami azért nem olyan nagy csoda.
És ezek így is vannak,már amennyit itthon tartózkodik,meg velünk van!
Nővére egyszer írt olyat is,h "vegyél azoknak milkát" és ez is meg a többi áskálódása(a másik rokonokkal) elérte h inkább csavarog!!Nem egyszer már járt is el a gyerekek felé a keze-persze,néha muszáj-de ne olyamért h őt nem hagyják aludni,meg ne kapásból pofon meg megtépés legyen!Ezt már anyum is szóvá tette!
Helyes döntés:
2. A gyerekeid apjához csak akkor menj vissza, ha reménytelenül mazochista vagy
3. A mostani párodat láthatóan nem szereted, csak "használod", ezt nyilván ő is érzi, így ez se neki, se neked nem jó, szóval hagyd ott
4. Próbálj meg magadban boldogulni, és csak olyannal szűrd össze a levet, akivel kölcsönösen szeretitek egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!