Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszejek vele vagy ne?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja h kit szeretek. Akit szeretek Fredy o is tudja h en szeretem. De ugy tudta meg h a legjobb baratnom elmondta neki de a reszleteket nem halotam mit mondot rolam Fredy....nem tudom mitcsinajak beszejek vele vagy inkabb ne segitsetek leciii... :( serto komenteket nem kerek..2012. szept. 10. 23:11
1/8 anonim válasza:
Beszélj. Kérdezd meg tőle mit hallott és tisztázd vele mi igaz és mi nem abból amit hallott, aztán kérdezd meg a véleményét, de ne mond neki h szereted, inkább csak azt hogy tetszik neked
2/8 anonim válasza:
inkább beszélj, a helyesírásodtól valószínűleg kiakadna
3/8 A kérdező kommentje:
Elsonek koszi a jo tanacsot...utolso tudsz olvasni ohh bocsi talan nem latad az utolso mondatod igaz!?
2012. szept. 10. 23:17
4/8 anonim válasza:
Most már tényleg mindenki tudja.
5/8 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek!De a helyesírásodon javíthatnál,mert az valami katasztrófa és a vesszőket és pontokat is elkezdhetnéd használni,mert így elég nehéz értelmezni a kérdésed is!
Szívesen adnék tanácsot(ha tudok),de sajnos a kérdésedet se tudom értelmezni.
6/8 anonim válasza:
"serto komenteket nem kerek."
Úúú micsoda ötlet. Én asszem megyek és kiírom a postaládámra hogy "számlákat nem kérek".
7/8 anonim válasza:
Én szívesen válaszolnék, de egyszerűen nem értem a kérdést, próbálj meg írásjeleket és értelmes fogalmazást alkalmazni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is beszélned kéne vele. És nem sértésnek szánom de mégis milyen név az hogy Fredy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!