Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szólítani a csajt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odin777 kérdése:

Hogy lehet szólítani a csajt? Az utcán bővebben lent

Figyelt kérdés
jó lenne pár konkrét ötlet ,a legfőb bajom ezzel h mindenki megy a pi**ába mindig és fél perc alatt meglátni eldönteni h kapható-e az kb sok egyszerre nekem
2009. júl. 29. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
játszál közvéleménykutatósat
2009. júl. 29. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Most mi van? Jól értem, hogy az utcán akarsz ácsorogni, és leszólítani az arra járókat? Úgy el fognak küldeni a fenébe, hogy csak nézhetsz, legalábbis a normális csajok biztosan. Inkább járj társaságba, sportegyesületbe, vagy valahová, ott sokkal könnyebben lehet ismerkedni!
2009. júl. 29. 21:34
 3/11 A kérdező kommentje:
ez tuti ? mert van aki azt mondja hogy bárhol lehet és nem sexről van szó
2009. júl. 29. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

van egy haverom aki most jegyezte el a barátnőjét...ő ugy szedte fel hogy a járdán nekiment direkt

namost nehogy azt csináld hogy holnap felrugdosol mindenkit a járdán

2009. júl. 29. 21:48
 5/11 A kérdező kommentje:
áhh kössz ! hihetetlenül jó a példa :D de nem így fogom meglépni az fix
2009. júl. 29. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó, az oké, hogy nekimegy az utcán, de ha ilyen hülye csajozós dumákat vágsz be a lányoknak, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy csak fel akarod csípni őket egy menetre. Meg rosszul is járhatsz, ha csak úgy idegeneket leszólítasz, lehet, hogy épp az utca túloldalán beszélt meg randit a kigyúrt 200 kilós barátjával XD
2009. júl. 29. 22:06
 7/11 A kérdező kommentje:
mármint én 190esen 110 kg-mal?
2009. júl. 29. 22:14
 8/11 A kérdező kommentje:
eltúlzod szerintem a dolgot nincs minden 18 évesnek 200??? kilós baráttya,főleg nem olyan aki pöccre gyilkol és nem ért szóból sorry de elvadult a példa és nem reális
2009. júl. 29. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó, ezt csak viccből írtam, annyit akartam vele kifejezni, hogy jobb félni, mint megijedni, de úgy látom, nem vetted a lapot :)
2009. júl. 29. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy lány véleménye is akkor, hogy nekünk mi jön be: Szerintem aranyos dolog ez a direkt nekimenős:) Persze csak ha a 46 kilómat nem borítja fel tiszta erőből, és esik rám a "200" kilójával:P

Sokszor próbáltak leszólítani, helyesek, nem helyesek (elsőre csak ennyit tudok megállapítani, a külsőt), de még nem volt olyan, hogy levett volna bármelyik a dumájával, sztem ne összpontosíts erre.

Egyszer odajött az egyik srác, és azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, de ő csak ennyit akart mondani, és nem is zavar, és zavarában elszaladt. Nah ez aranyos volt, mert 22-25 körüli jóképű srác volt, de olyan volt, mint egy kisfiú:)

Még arra emlékszem nagyon, amikor egy fekete csávó belelépett a bnőm papucsába, hogy az megálljon szitkozódni, meg visszalépni bele, addig meg fűzni próbált:)

Összevetve nekem az jön be, ha valami egyszerű, nem bonyolult, mégis igaznak ható dumával szólíta(ná)nak le, Szegeden erre meg is van minden esély:D

22/l

2009. júl. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!