Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szüntethetem meg a merevedésemet?
Figyelt kérdés
Nem merem az ölembe venni a barátnőmet, mert ha vele vagyok egész nap, akkor egész nap áll a cerkám... és ez engem rohadtul zavar, ő még nem tudja mivel eddig sikerült valahogy eltűrnöm h ne érezze a fenekében. Oké hogy élvezik a lányok meg minden meg h álljon mint lankadjon, de ember, csak 15 vagyok! Igen tudom fiatal, kapcsolat stb. engem csak az érdekel hogy hogyan tudnám megnyugtatni a cerkámat, hiába gondolok széke pl, vagy bármi másra, ahogy meglátom feláll.. tudom természetes is, de hogy e fenébe szüntessem meg a merevedésemet!? esetleg nyaljak kaktuszt, vagy szívjak be vagy mi!? Válaszotokat előre is köszönöm ( holnap találkozok vele és az ölembe akar ülni már most).2012. szept. 9. 19:48
2/10 Mókusgyilkos válasza:
hát csapd ki találkozó előtt párszor.
am épp azért áll fel még a széltől is mert 15 vagy XD
4/10 anonim válasza:
régóta jártok? mert ha nem, akkor meg fogod szokni és egyre kevésbé fog állni. am meg verd ki előtte...
5/10 anonim válasza:
Gondolj Kiszel Tündére vagy Dundikára :D 100% hogy működni fog :DDDDDDDD
6/10 anonim válasza:
A tündét még megértem de dundika jó nőő!:P
7/10 anonim válasza:
Flex, fűnyíró, balta, oroszlán...
8/10 anonim válasza:
Dundika? Egy ocsmány plasztikpcsa :D bottal nem érnék hozzá.
9/10 anonim válasza:
Szokj hozzá haver, szar ügy :P időnként igazítani is kell. A szűk farmert nem ajánlom, és a csajok meg fognak őrülni a dákódért amikor érzik.
10/10 anonim válasza:
hát ne hagy hogy az öledbe üljön, vagy előtte verd ki vagy háromszor, bár nekem még az se segítene pedig 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!