Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszatartani a merevedésemet?
Van egy lány, aki mindig felizgat. Nem direkt csinálja... :) Csak egyszerűen bármit tesz, nekem már merevedésem van. Farmeren keresztül nem látszik, de párszor volt tesin is. Na az nagyon kellemetlen volt. Szerencsére (áldom anyámat) jó hosszú a tesifelsőm, (vastag pulcsi) és az takarta. De mi van ha lebukok? És amúgy is kellemetlen, hogy állok égbe meredő farokkal, és keresem a lehetőséget, hogy önkielégítést végezzek. Ne értsetek félre, nem vagyok szexmániás, vagy ilyesmi... Egyedül ez a lány teszi ezt velem. Néha már beteges, mert a mosolyára is felizgulok. Próbálom elterelni a figyelmem, de nem megy. Elkap a varázsa, és akkor végem.
Kérlek titeket, segítsetek! Csak normálisan, és ne cikizzetek!
Köszönöm!
15/F (a lányt csak iskolaév elejétől ismerem, szintén 15 éves)
Köszi az első válaszát. :)
Sajnos próbálkozok én mindenféle undorító dologra gondolni... De nem mindig sikerül! Valamikor bejön, és akkor elmúlik a merevedés, de legtöbbször nem tudom róla elterelni a figyelmem (mármint a lányról)
atilis
Nem értelek... Azt tudom, hogy normális, de nem ez volt a kérdés. Hanem, hogy hogyan leplezzem, mert kellemetlen mindenki előtt merevedéssel állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!