Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Most jöttem rá, hogy nagyon szeretem!
Figyelt kérdés
Két év után szakított velem a barátnőm!Ő32.Én33.éves vagyok.Ő nagyon szeretett,sőtt tulságosan is!Én is szerettem(szeretem) csak nem mutattam ki annyira az érzéseim és néha el is bizonytalanodtam,hogy biztos Ő kell nekem?Nem mondtam neki de viszont Ő érezte ezeket!3-4 hete szakított velem!Na akkor éreztem igazán,hogy mennyire szeretem,mennyire fontos nekem!Azota hiába beszélek vele,hogy szeretem és vele akarom leélni az életem Ő már nem akar engem!Teljesen élzárkozik mindentöl!Az sms-re sem válaszol már!:( Azt tudom,hogy nincs senkije! Ha valaki járt már hasonlo cipőben és tud tanácsot adni nagyon megköszönném!!!2012. szept. 9. 19:25
1/4 tetro válasza:
Valószínűleg két év alatt szépen lassan elmorzsoltad a szerelmét. Az utolsó pillanatban rájönni, hogy mennyire szereted... Kedves, ez csak kapálózás. Húzd ki magad, és lépj tovább. Nem szeretted igazán, ha mégis, akkor meg elbasztad, ez van.
2/4 anonim válasza:
először is ezt elkurtad. úgyse fogom ezt az egészet végigolvasni mert előre megmondom neked milyen válaszokat fogsz kapni: mond el neki/ jelezz neki/ nekem is ilyen volt részvétem/ nekem is ilyen volt bátorság öcsi! <:D
3/4 anonim válasza:
Úristen! tetro kemény szavai sajnos igazak. Ez kb ilyen kisbaba effekt hogy elveszik a játékot amivel nem is játszik, és máris játszani akar vele.
Az természetes hogy hiányzik meg persze hogy rossz érzés, de hát igen ezt elcseszted. Én amúgy voltam hasonló helyzetben bár nem ennyire komoly, hát sok ráhatásom nem volt a dologra, ez rajta múlt hogy ő megbocsátott, persze én is elnézést kértem meg próbáltam kedves lenni, de szóval nem ugyanez a kaliber.
4/4 anonim válasza:
Én is pontosan ebben a szituációban voltam. Volt/van egy párom, szerettem meg minden, viszont én is sokszor elbizonytalanódtam. Szakitás után nagyon ki voltam és visszaakartam kapni... azt mondtam, ha visszakapom nagyon fogok rá vigyázni és nem leszek bizonytalan. Megadódótt ez a szerencse, kibékültünk. Most már jobban kimutattam az érzesimet. Mindez csak egy ideig ment amig el nem mult az ujdonsáj varázsa, aztán minden a régi lett. Úgyan azok a viselkedések gondolatok. És úgyanúgy néha elbizonytalanodok és a páromban is érzem ezt a bizonytalanságot. Most már rájöttem, h akkor csak a magány beszélt belőlem és szokatlan volt az a hirtelen változás az életemben. Szerintem még várj, próbálj sok időt barátokkal tölteni, foglald el magad és majd rájösz, h tényleg őt akarod, vagy csak nem akarsz egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!