Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Későn jöttem rá hogy szeretem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Későn jöttem rá hogy szeretem. Érdemes várnom rá, ha úgy érzem, hogy csak ő kell?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig Ő volt az, aki szerelmes volt belém. Én akkor nem foglalkoztam vele annyira, csak szimpatikus volt nekem. Valószínűleg lemondott róla, hogy mi még összejövünk és most megpróbál mással boldog lenni, és úgy látom, hogy most nagyon komolyan elhatározta, mert mintha ki akarna törölni az életéből.

A baj az, hogy én mostanában jöttem csak rá, hogy mennyire fontos Ő nekem, és mennyire hiányzik. Talán az, hogy kapcsolata van döbbentett rá erre. Annyira szeretném visszacsinálni a dolgokat.

Az új kapcsolata még csak egy hónapja tart. Mit csináljak?

2012. jan. 28. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Elősször is hülye vagy...

Másodszor pedig semmikép se rontsd el a mostani kapcsolatát, várd meg míg szakítanak és utána próbálkozz. Ha még akkor is szereted.

2012. jan. 28. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy boldog legyen. Ha szereted és ennyire fontos neked, hagyni fogod. Nem, nem érdemes várnod.
 3/6 anonim ***** válasza:
Elszúrtad, vállald a következményeket. Ha hosszú ideig loholt utánad de mégis elutasítottad akkor most már hagyd békén.
 4/6 Nazira ***** válasza:
Hagyd, h boldog legyen mással, ő tepert te elutasítottad ez mély sebet hagy az emberben. Próbáld elfelejteni ha nem megy max akkor lépj ha szakít a barátnőjével mellette ne. Amikor elveszítünk vkit akkor jövünk rá mennyit is jelentette nekünk, de ha elveszítettük már vissza csak nagy nehezen v nem is kaphatjuk vissza. Késő bánat, és mi lesz ha pl rámászol szakít és rájössz, h mégsem kellett volna na ezt ne?!!!
2012. jan. 28. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakat!
2012. jan. 28. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is éppen egy hasonló helyzetben vagyunk, tudnék mesélni. Ha gondolod, írj privát üzit!
2012. jan. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!