Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok lány miért ijed meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért ijed meg egy távkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Ismerkedek interneten, és rengeteg lány megilyed egy pl 100 km es távolságtól.

Pedig szerintem ez egyáltalán nemsok.

vagy attólfélnek ,hogy bizalom, meg stb stb nemlessz???

vagy ennyire elvárják hogy mindne nap pl találkozzanak a sráccal?

nekem sok távkapcsolatom volt, és pont azbenne a jó, hogy ad egykis szabadságot, nemfojtjuk emg a másikat, ám sokszor meg télleg rosz, mert pl egy ölésre, vagy 5 percre nemlehet öszefutni :/

bocsi a hibákért

2012. szept. 9. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pont azért nem szeretem a távkapcsolatokat, mert nem lehet bármelyik pillanatban mellettem a párom. Sosem tudhatom mi történik a következő pillanatban, ami miatt jól esne, ha mellettem teremne néhány bátorító szóra, pár simire és egy jó nagy ölelésre.

De az olyan spontán dolgokat is nagyon szeretem, amikor csak úgy összefutunk 3 percre, mert úgy engedte a napunk.

Egy távkapcsolathoz időt kell szakítani az utazásra, arra hogy pár napig ne tartson igényt rám senki, mert a páromnál leszek, vagy fordítva, kicsit macerásabb.

Emellett ott van a bizalom ügy is.

Mindezt úgy mondom, hogy a párom 250 km-re lakik tőlem. Egy suliba járunk, így csak a vizsgaidőszakok és a nyári szünetek a borzadályok, de ilyenkor szabályosan szenvedek.

Lehet valakinek bejön ez a táv dolog, de ez az ember nem én vagyok.

2012. szept. 9. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ijednék meg, csak számomra nem lenne kielégítő.

Egyszerűen úgy nem lehet megismerni valakit, hogy hetente max. kétszer találkoztok hétvégén (jobb esetben), főleg a kapcsolat elején.

Kell, hogy egyszerű, sima hétköznapokon és jól érezzük magunkat egymással, hogy lássuk a másikat akkor is, mikor nem a legjobb formáját hozza. Ha csak hétvégi találkozókra futja, úgy nem tud elmélyülni a kapcsolat, és túlságosan megnyúlik a "randizgatós" időszak.

Szóval ez így nekem kevés lenne. Aztán meg ha közelebb kerültök, akkor jön a pofára esés, hogy valamelyik fél továbbra sem akar többet találkozni, vagy összeköltözés után egymás agyára mentek stb.

2012. szept. 9. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:

szuper...akkor felejtsem is el, ohy valaha is normális kapcsolatom, és barátnőm lesz?

olyna munkám lesz ugyanis ami melett csak iylen kapcsolat jöhet majd szóba....

szuper.

2012. szept. 9. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos vannak olyan lányok akiknek ez felel meg. Csak még nem találhattál olyat. Nem kell feladni. :)
2012. szept. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!