Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen hogy a lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen hogy a lány nem akar kapcsolatot és a barátnőit választja inkább?

Figyelt kérdés

2 hónap után 5 napja lett vége a kapcsolatunknak a barátnőmmel,mert ő inkább a barátnőivel akarja még kiélni magát és nem akar kapcsolatot.Békében válltunk el,tegnap nála aludtam és lefeküdtünk.Lehet hogy lesz ebből valaha még 1 kapcsolat? Én szeretem,és biztos vagyok benne hogy ő is.

F/19

2012. szept. 9. 02:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Azok a barátnők nem lehetnek egy pasi?
2012. szept. 9. 02:30
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

csak kifogás vmi miatt.

pl kicsi a farkad,fatökű vagy,mászós,gyerekes vagy,sokat nyafogsz,stb.

2012. szept. 9. 02:36
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

én akkor szakítok ezzel a szöveggel ha nem vagyok szerelmes és hibáa erőlködöm hogy az legyek, még talán a szex is jó, de valahogy nem jönnek az érzelmek

nem, nem hiszem hogy ebből bármi még lenne

akit sajnáltam, azt egy ideig megtartottam dugópajtinak de csak mégjobban fájt nekik és próbálták visszarinyálni magukat kapcsolatba, azt meg nem bírtam.

úgyhogy teljes kommunikációmentesség lett a vége

2012. szept. 9. 03:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Létezik. Én is így vagyok. Csak én ezért nem is kezdek el járni senkivel. Azonban az érzelmek bármikor megváltozhatnak. Lehet hogy jó ötletnek gondolta az elején járást de már nem. Nem kell rögtön vádolni.
2012. szept. 9. 03:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátnők semmiben nem akadályozzák meg a kapcsolatot. Én arra tudok gondolni, hogy a lány még éretlen egy kooly kapcsolatra és úgy érzi, hogy inkább pasizgatna, bulizgatna a barátnőkkel, azon versengenek, hogy ki hány pasit tudna felszedni, ki milyen srácnak tetszik, hanyan jönnek oda egy buliban stb... Persze a legtbb esetben ilyenkor mégcsak csók sincs, vagy maximum addig jut el a dolog...

De szerintem elég tisztességes dolog volt tőle, hogy ezt őszintén elmondta neki, és nem hülyít. Ha úgy érzed megéri várni rá, akkor azt csináld, hogy beszéld meg vele, hogy te mint embert szereted, ezért nem bánod, ha csak barátként találkoztok, beszélgettek, és legyél mindig ott a háttérben. Ha tényleg alakulóban van valami köztetek, akkor eljut majd arra a ontra, amikor már elég szerelmes lesz ahhoz, hogy nem kell neki más. Vagy amikor úgy érzi, hogy már beemenne egy kapcsolatba, és nálad ez belefér, akkor beszéljétek meg, hogy nem bánod, ha elmegy bulizgatni, beszélget más rácokkal, amíg nem lép át bizonyos pontot (nem engedi magát fogdosni, ha rákérdeznek, akkor megmondja, hogy van pasija, nem smárol senkivel...stb). De csak akkor, ha neked ez tényleg nem okoz gondot... Egyszerűen férfiban és nőben is van olyan típus, akinek kell az önbizalmához, hogy tudja, hogy még másnak is tetszik, még akkor is, ha amúgy nem akarna mástól semmit...

2012. szept. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!