Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piszkos bugyi. Fiuk, mi a velemenyetek az ilyen lanyokrol? Van egy regi fiu osztalytarsam/baratom, akinek most uj baratnöje van.

Figyelt kérdés

Mindent meg szoktunk beszelni,igy a szerelmi ügyeit is.Tegnap elmeselte,hogy a lannyal mar 3-szor volt együtt szexualisan,de valahanyszor sargafolyasos es szaros volt a bugyija!A srac tegnap tanacsot kert tölem,hogy mitevö legyen,mert mar lassan neki kellemetlen a dolog.Hozzateszem a baratom nagyon tiszta apolt ferfi.Eppen ezert nem ertem,miert nem pattintja le a csajt,föleg igy az elejen.

Nekem a baratnöje marhara nem szimpatikus,tipikus plazap*csa...agyonsminkelt ,agyonszolizott, bekepzelt kis r*banc.

En persze azt mondtam a baratomnak,hogy szakitanek a lannyal.Különben se ertem,hogy a fenebe került össze vele.

Kerdesem a következö,ti hogyan reagalnatok,egy ilyen hmm...otvaros retkes bugyira?Toleralnatok,ha a csaj amugy tetszene nektek?vagy azonnal kiabrandulnatok?

Magamrol annyit,hogy nalam egy parkapcsolatban az apoltsag es tisztasag az egyik legfontosabb tenyezö.En elsüllyednek szegyenemben,ha ilyen igenytelen lennek.

25 L

2012. szept. 9. 15:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az ilyen postoktól okádok be. Nagyon tiszta igényes a srác de olyan lányt kezel akinek elől sárga hátul meg xaros a bugyija. Legalább a hölgy nem veszi fel soha fordítva a bugyiját mert tudja melyik az eleje meg melyik a hátulja. A gyereknek meg egy nagy pacsi. Soha életemben nem voltam ilyen nővel még de nem is lennék ha könyörögne se.
2016. jan. 25. 09:38
 12/14 anonim válasza:
52%
A plázacica lányok pedig igényesek,és vonzóak. Szerintem kamu a kérdés. Na meg régi.
2016. okt. 9. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Haha, a sok plàzacica igényes. Ez csak a felszín. Többször làttam iényesnek tünő nőket a női mosdóban hogyan viselkednek.
2017. febr. 9. 22:21
 14/14 anonim válasza:
69%

Imádnám! Azonnal kinyalnám a kis punciját és picsáját! letisztogatnám neki nyelvvel! Szeretem a természetes állapotú puncit, popsit! Régi időkben sem volt tisztasági betét sem más sem mégis szexeltek.. nem volt ennyi modern fújjogó..;)

F/35

2022. szept. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!