Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene? Hogy kérdezzem meg?
Szerintem fölösleges lenne többször megkérdezned. Ha együtt vagytok, hiába veszekedtek az azt jelenti, hogy valóban szeretitek egymást, mert a fölmerülő problémákat meg tudjátok oldani, túl tudtok lépni rajta ( ha hosszabb kapcsolatról van már szó). Ezen ne aggódj.
Szerintem a "nem tudom" válasz azt jelenti, amit jelent, ne félj tőle. Pusztán csak nem tudja, ami nem baj. 23 éves, fiatal, valószínűleg még "élni" szeretne egy kicsit, mielőtt ilyen komoly döntéseket hoz. A férfiaknak ennyi idősen még nem az "örökre együtt" és a kisbaba foglalja le a gondolatait.
20L
Remélem tudtam segíteni :)
Szia!
Velem is ez a helyzet, januárban még gyerek, összeköltözés, mára már egyik sem, mivel sokat veszekedtünk az utóbbi időben, és ő is mindig azt mondja, hogy nem tudja. Rosszul esik hallani, és igyekszem nem veszekedni vele, de velem van, nem mással, ami azt jelenti, hogy engem szeret. Januárban összeköltözünk, ha minden jól megy, eddig legalábbis tervben szokott lenni, nemrég beszéltem vele erről, akkor meg már ő hozta fel a dolgot, szal nyugi, idővel kialakul itt minden. Ti azonban még fiatalok vagytok, van időtök:-)
24/N
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!