Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt írta facebookon hogy nem érzi hogy szeret engem csókolózás közben?!
Egyik este vele aludtam (nem volt szex meg amire csak gondoltok)
Csak sima smárolás
De holnap elkezdtünk írogatni: ebből bemásolnék most egy részletet:
de attól lehetünk barátok... Csak például a csóknál nem igazán éreztem azt az ...ahww hogy húúú de jóó... Mint másoknál ... Nem azt mondom hogy nem csókolsz jól... Csókolni jól csókolsz csak nem volt meg mellé az ... Ááá ezt nem tom elmagyarázni... Majd megérted ha lesz másik csajod..
Most szerintetek le akar rázni? 1 hónap alatt sikerült...
Erre valaki tudja a választ?
12/F
Mert baj valakinek ha 12 évesen van egy szép barátnőm?
nemnem,engem csak az érdekel hogy mit érez másoknál amit nálam nem,
vagy én mit csinálok rosszul... erre kellének a válaszok
zohan123
nem az alapján dönti el hogy szeret-e vagy nem nyugi!!!
minden más alapján tudod csak ha az én anyám megtudja hogy 12 évesen barátnőm van és smároltam is vele akkor ...................................................... lesz
UI.:Amelyik suliba járok q*va sok a ribi!!!!
"De holnap elkezdtünk írogatni" Jövőlátó vagy? :D Grat.! :D
12 évesen tényleg még nem a smárolással kéne foglalkoznod, hanem az 5.-es tananyaggal az általános iskolában!!!
Nem jövőlátó vagyok te szerencsétlen.
Amúgy meg nem kellett volna pazarolni a billentyűzet gombjait mert ez nagyon felesleges volt. és amúgy 7.-es vagyok te nagy ész... Na húzz legózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!