Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt írta facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt írta facebookon hogy nem érzi hogy szeret engem csókolózás közben?!

Figyelt kérdés

Egyik este vele aludtam (nem volt szex meg amire csak gondoltok)

Csak sima smárolás

De holnap elkezdtünk írogatni: ebből bemásolnék most egy részletet:

de attól lehetünk barátok... Csak például a csóknál nem igazán éreztem azt az ...ahww hogy húúú de jóó... Mint másoknál ... Nem azt mondom hogy nem csókolsz jól... Csókolni jól csókolsz csak nem volt meg mellé az ... Ááá ezt nem tom elmagyarázni... Majd megérted ha lesz másik csajod..

Most szerintetek le akar rázni? 1 hónap alatt sikerült...

Erre valaki tudja a választ?

12/F

2012. szept. 9. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Éjfél utáni kamukérdés!
2012. szept. 9. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
"De holnap elkezdtünk írogatni" - ezen besírtam. :'D Amúgy nehogy már a csók alapján döntse el, hogy szeret-e téged. Felejtős a lány. -.-
2012. szept. 9. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
12 évesen legózzál ( ne fluor módra) vagy nézz mesét, játszótér, de ne csaj mellett aludj, meg smárolj, ember kapj észhez, mi lett ebből a világból, aki 16, 17 éves és nem csókolózott esetleg nem volt csaja/pasija az egy idióta kretén állat, holott egyszer ugyis lesz, max sikeres lesz, nem válik, nem döglik bele valami nemi betegségbe. és akkor fordul a kocka, ő fog hencegni, hogy van egy baró élete, a 12 éves meg elszívja az agyát...
2012. szept. 9. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen már ilyen sok viszonyítási alapja van a kiscsajnak?? Sanyikám ha rám hallgatsz nem foglalkozol többet ezzel a lánnyal...
2012. szept. 9. 00:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Mert baj valakinek ha 12 évesen van egy szép barátnőm?

nemnem,engem csak az érdekel hogy mit érez másoknál amit nálam nem,

vagy én mit csinálok rosszul... erre kellének a válaszok

2012. szept. 9. 01:01
 6/9 A kérdező kommentje:

zohan123

nem az alapján dönti el hogy szeret-e vagy nem nyugi!!!

minden más alapján tudod csak ha az én anyám megtudja hogy 12 évesen barátnőm van és smároltam is vele akkor ...................................................... lesz

UI.:Amelyik suliba járok q*va sok a ribi!!!!

2012. szept. 9. 01:33
 7/9 Linda Wandana Dana ***** válasza:
nem erzi hogy nem tudja elmagyarazni miii van :( szomoru de ha nemerted inkabb hogyd es forgiiitva is ...
2012. szept. 9. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"De holnap elkezdtünk írogatni" Jövőlátó vagy? :D Grat.! :D

12 évesen tényleg még nem a smárolással kéne foglalkoznod, hanem az 5.-es tananyaggal az általános iskolában!!!

2012. szept. 12. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem jövőlátó vagyok te szerencsétlen.

Amúgy meg nem kellett volna pazarolni a billentyűzet gombjait mert ez nagyon felesleges volt. és amúgy 7.-es vagyok te nagy ész... Na húzz legózni

2012. szept. 12. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!