Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért akartok olyan csajjal lefeküdni, aki nem is néz ki olyan jól?
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy egyre több pasi közeledik felém, de egyik sem akar velem kapcsolatot. Vagy van éppen párjuk és csak "mellékvágányként" tekintenek rám vagy egyedülállók, mégsem gondolják komolyan a dolgot.
Ez még oké is lenne, ha mondjuk kimondottan szép lennék és mellé mondjuk butácska. De van vagy 10-15 kiló súlyfeleslegem és az aecom sem a legszebb. Szóval ha csak szexelni akar valaki, akkor miért egy 6/10es csajjal kezd, amikor biztosan találhatna jobbat is akár egy éjszakára is, akár kevesebb energiabefektetéssel?
2012. szept. 8. 21:16
21/22 anonim válasza:
nekem is ilyennel volt alkalmi viszonyom, az elején fel sem izgultam rá, de aztán meg láttam hogy mennyire töri magát, és beleszerettem. hát utólag nagy hiba volt, mert ezek nem mentesítenek attól, hogy a lány iszonyatosan buta legyen és felelőtlenül kezelje a kapcsolatot, és elcsessze a beszólásaival. Meg alkalmi viszonyból párkapcsolatot nagyon nehéz csinálni, nekem másfél évig ment, és kábé addig is tartott a hűsége.
22/22 anonim válasza:
Még elfelejtettem hozzátenni, hogy bár az ilyenek könnyen kaphatók (mert van olyan amikor valamelyik még szépnek is találja magát), de iszonyatosan az arcodba tudják dörgölni az ő saját lelki bánatukat, és megkeserítik az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!