Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orvosok milyen (végzettségű)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvosok milyen (végzettségű) nőkkel ismerkednek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Maradj már... Te is nagyon jól tudod hogy nem ez a lényeg. Persze ne valami munkanélküli csöves szőrös élőlény legyen.
2012. szept. 8. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Kizárólag nővérkékkel!
2012. szept. 8. 21:10
 3/12 ASOT ***** válasza:
Hát elég nagy baj ha neked ez számít.
2012. szept. 8. 21:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Mai világban már mindenki a társadalmi különbségekkel jön... ezért tettem fel a kérdést.
2012. szept. 8. 21:13
 5/12 ASOT ***** válasza:
okés! akkor a válaszom = Nem!
2012. szept. 8. 21:13
 6/12 ASOT ***** válasza:
Mármint ne a végzettséget nézd. h van e diploma avagy nincs.
2012. szept. 8. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Végzetségől függetlenül választanak párt !
2012. szept. 8. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Szép ismerkedés is lenne Helló magának milyen végzettsége van ááá közzépiskolai no akkor nem lehet köztünk semmi :D
2012. szept. 8. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Negatív vélemény:

Bárkivel ismerkednek aki vonzó, hisz ők is férfiak. De hosszútávon, mint minden magas pozíciójú férfi megnézi magának, hogy milyen művelt a párja.

Műveltség, nem egyenlő diplomával. De azért szerintem ettől még egy diploma nem árt (és nem valami büfészakos diplomára gondolok).

2012. szept. 8. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Feleségnek általában szintén orvost választanak. Ez egy nagyon zárt közösség, az már az orvosin is külön szórakoznak, külön csoportot alkotnak az egyetemi életen belül. Kicsit felsőbbrendűbbnek hiszik magukat, de persze nem törvényszerű. Nagy egyetemre jártam, tudom, hogy ez így megy, valamint orvosokat is ismerek, hallgatókat, végzetteket egyaránt. De amúgy ha esetleg nem is orvost vesznek el, büfészakosokkal nem nagyon állnak le, csak tanárokkal, mérnökökkel, jogászokkal..stb.
2012. szept. 15. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!