Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jó csaj esélyem sincs a pasiknál?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 19:10
21/25 A kérdező kommentje:
nem is tanácsot kértem magammal kapcsolatba, mert rajtam nem segít semmi, csak véleményre voltam kíváncsi, hogy mennyit számít a külső
2012. szept. 8. 19:51
22/25 Mókusgyilkos válasza:
nem azt várta, hanem azt h majd látatlanba ajnározzuk meg biztassuk.
és ezzel ki is esett az A) kategóriából és egyenesen landolt a B) és a C) metszetében :)
23/25 anonim válasza:
Ja, ezek szerint Te is azok táborát gyarapítod akik lemondtak magukról. Esetemben egyébként közel sem számít annyit a külső mint a nagy átlagnál és ezt mások is elismerték már.
24/25 anonim válasza:
"nem azt várta, hanem azt h majd látatlanba ajnározzuk meg biztassuk."
Ezzel még nincs is nagy probléma, a biztatásra sokaknak szüksége van, persze csak egészséges mértékig :D
"és ezzel ki is esett az A) kategóriából és egyenesen landolt a B) és a C) metszetében :)"
Továbbra is hiszek az "A"-ban, ez amolyan megérzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!