Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (többi lent sok választ)
Igen, valóban ritka kincs ma a szűz fiatal lány. Viszont megéri annak lenni, mert mikor az érettebb, értelmesebb fiúknak leesik a tantusz, hogy ejjha ez a lány még szűz, és nem ribi, úgy veszem észre, hogy még nagyobb tisztelettel kezdenek el beszélni, és elnyerem a szimpátiájukat.
Nem mondott hülyeséget az ismerősöd, a mai lányok, fiúk 95 %-a azért esik túl nagyon korán az első csókon és az első szexen, mert a sok idióta megmondja, hogy mi a menő, és ők cikinek tartják, ha kilógnak a sorból...
Viszont intelligencia kérdése, hogy beállsz-e a sorba. Én most 21 vagyok, soha a büdös életben a legkisebb mértékben sem izgatott, hogy az osztályban már szinte mindenki elvesztette, meg hogy én nem álltam be a sorba, sőt mindig is büszke voltam rá, hogy én még "lány" vagyok.
Sőt ha olyan volt, még kérdezés nélkül direkt mondtam is.
Azt gondolom, elég korlátozottnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azért szexeljen, mert a szomszéd lány meg az osztálytársak is azt teszik...
21/l
Vagy pl:
SZŰZ vagyok és Timi a nevem mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!