Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy bejövök a fiú osztálytársamnak?
Észrevettem, hogy ha a közelemben van, akkor olyan izgatottan beszél (főleg ha velem), meg ilyenkor nem is viccelődik úgy a haverjaival, mint máskor, csendesebb lesz, meg elmosolyodik sokszor. Távolról látom, hogy sokszor néz, de ha a közelemben van, akkor gyakran elfordul, kerüli a szemkontaktust. Megfigyeltem már, hogy velem kedvesebb, mint más lányokkal, néha "véletlenül" meg is érint. Párszor már meg is dicsért, pl a rajzomat, vagy a bizimet, pedig nem is vagyunk annyira közeli kapcsolatban, alig szoktunk beszélgetni. Ez megy már kb fél- 3/4 éve, de nem tudom, hogy most tetszek neki csak fél kezdeményezni, vagy miért nem lép?
Ezek egyértelmű jelek? Vagy hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg tetszek-e neki, anélkül hogy megkérdezném? Hogyan bátorítsam, hogy pl elhívjon valahová?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!