Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tetted túl magad egy be nem teljesedett szerelem miatt?
Én már a 3. hónapja szenvedek. Nemhogy jobb lenne az állapotom, de egyre rosszabb, nyilván az is benne van a dologban, hogy hiányzik, mert azóta nem is láttam őt.
Rendszeresen járok társaságba, kikapcsolódni, de mindig ha ránézek egy lányra, akkor az jut eszembe, hogy nekem még mindig ő kell.
Nem tudom mit tehetnék, van bennem pár nyitott kérdés az egésszel kapcsolatban és ezeken is kattogok hónapok óta.
Én még lelkileg nem tettem tul magam egy be nem teljesedett szerelem miatt. 1 évig küzdötem egy lány után de végül csak barátok lettunk.... agyilag feldolgoztam es orulok hogy legalabb baratok vagyunk, de azt hittem lelkileg is feldogoztam.... de nem ... mert egy vissza téro almom van vele. mar vagy 50x almodtam ugyan azt. legutobb 4 honapja voltam ugy hog ykell nekem, de azota baratok vagyunk es ugy is gondolok ra, ez idoben eltunt a vissza tero alom, de tegnap este vissza jot.. utana neztem neten es : Ismétlődő álomképek
A visszatérő álmok a legtöbb esetben nyomasztóak, vagy éppen ijesztőek. Kellemetlenek, mert sokszor nem értjük, nem kapcsolódnak a mindennapi történéseinkhez, s ez által nem tudjuk kezelni sem őket. """"""""Mindig valami félelemmel, régi vággyal vagy megoldatlan gonddal kapcsolhatóak össze, amelyeket még lelkileg nem sikerült lezárni, vagy feldolgozni."""""""""
Ez onnan ismerhető fel a legjobban, ha felriadunk mielőtt az álombéli cselekmény a tetőfokára hágott volna. Fontos, hogy azt a lelki eredetű problémát, amit jelöl, megpróbáljuk megoldani. Furcsa, de maga az álom segít ebben, hiszen előfordul, hogy egyes részletek megváltoznak benne. Ezek jelölik, hogy miként haladunk előre, hol tartunk a belső gondok orvosolásával. Pontosan ezért, érdemes ezeket az álmokat a lehető legprecízebben lejegyezni, hogy észrevegyük a legkisebb fordulatokat is. Ha néha, csak lehunyjuk a szemünket, s hagyjuk szabadon áramlani a gondolatainkat, megláthatjuk a nekünk szánt üzenet tartalmát; s onnantól kezdve a nyomasztó képsorok is eltűnnek majd.A visszatérő álmok egy fel nem dolgozott lelki szituáció megnyilvánulásai, és nem is tűnnek el addig, amíg a feldolgozás meg nem történik. Megfordítva: """"""""a szituáció akkor dolgozódott fel, amikor a visszatérő álom eltűnik, nem jelentkezik többé.""""""" Többek között ezért is fontos, hogy megértsük az álmainkat.
a Fontosabb reszeket """" kozoti """" jelel jeloltem.
2-3 év, úgy, hogy egyáltalán nem láttam őt soha. De még most sem vagyok közömbös, ha meglátom, nem is leszek soha.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!