Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számított?
Kiderült, hogy a barátom (akivel több, mint egy éve együtt vagyunk), a megismerkedésünket követő első randi után még egy másik nővel bulizgatott, piált, aki itt is aludt nála (és akibe ő akkor szerelmes volt, ÁLLÍTÓLAG azóta már nem, pedig több forrásból tudom, hogy még idén év eleje felé is "őt akarta"...). Tehát még úgy kimondva nem jártunk, de ő akkor egy másik nővel volt, akibe szerelmes volt, és lehet akkor, hogy csak pótlék voltam, mert a nőnek nem kellett, és velem akarta elfelejteni? Azt mondja, azóta eszébe sem jut stb.
Tudom, ez több kérdés volt. :(
Átba*szott téged.Nem kicsit,nagyon
Egyébként ez egy tipikus módszer a srácoknál,biztosra akarnak menni így egyszerre több csajjal randizgatnak.Most is kúrogat mást ne aggódj
De azóta nem találkoztak amúgy... Vagyis az 1000, hogy a nő semmit nem akart tőle, mert sokáig hajtotta, de nem kellett neki még szexre sem.
Mondjuk az nem igaz, hogy mást "kúrogatna", mert tudom, hol dolgozik, és minden nap pontosan hazaér, nem jár el sehová, mert most amúgyis anyagi gondjai vannak. Pl mára is hívták, de nem tudott menni, mert most nem tudja szórni a pénzt, a hétvégéket meg együtt töltjük, kivéve, mikor hazamegyek, de akkor is msn-ezünk esténkén stb.
"De azóta nem találkoztak amúgy"
És ezt te honnan tudod?Bármit amit mond azt elhiszed?Hidd el ezerféleképpen megcsalhat téged
Egy normális hűséges srác NEM randizik több lánnyal is,csakis egyre hajt.Kutyából nem lesz szalonna,de hidd el hogy szeret nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!