Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Milyen lány jön be nektek: a nőies vagy a tüsihajú fiús? Miért? Ti milyenek vagytok?
én viszonylag nőcis vagyok, és a fiús csajokat keresem... ha nem is a tipikus Shane - kinézetet =)
de nem volt még magassarkús-csilivili barátnőm...
legyen hosszú haja, legyen alapvetően nőies - sportos cuccban pl.
egyébként meg besorolható... egy lipstick nyilván egy femmét vagy egy másik lipsticket fog választani, egy butch szintén, míg egy femme inkább a butchokat keresi...
hú, ezeket magyarul körül lehetne írni?
nagyjából sejtem, de azért mégis
Butch:
Férfias, vagy fiús karakterű és megjelenésű leszbikus nő megnevezése.
Femme:
A leszbikus pár passzív és femininebb fele.
A femme-ket néha összekeverik a lipstick leszbikusokkal, akik szintén nőiesek, de rendszerint más nőies leszbikusokhoz vonzódnak.
Egyébként én nőies vagyok és a nőies leszbikusok felé is hajlok(legyen erőteljes személyisége), tehát lipstick. :)
Mindkét válasz a kettő kombinációja.
Ha lehet legyen hosszú haja, de a nem nemtörődömségből rövid az is tetszik. Tudjon ízléssel sminkelni. Viszont az inges-bakancsos "rocklady" öltözködés a leginkább bejövős. Fizikumra teltkarcsú vagy fiús modellalkat.
Az ilyen izmos macsózó buccsok meg a magassarús macák viszont abszolúte nem.
A Butch-ok nekem nem jönnek be.
A L word-be Shane....na jol van rajta talán elgondolkodnék hogy 1 éjszakát eltöltsek. :)
De mint mondjuk aki Jenny-t játsza a sorozatban az uhhhh, nagyon bejön.
Egyébként én se nőiesnek sem fius lánynak nem mondanám magam. Nem járok magassarkóba, szoknyába, és nincs mükörmöm, viszont hosszú hajam van, és nem viselek férfias cuccokat....maradok a "azt hordom amiben jol érzem magam" stilushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!