Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus lányok! Milyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Milyen lány jön be nektek: a nőies vagy a tüsihajú fiús? Miért? Ti milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
LÁNYOSAK. könyörgöm, nem azért vagyok leszbikus hogy a pasikat szeressem... nézhet ki baromi jól egy fiús lány (na mndjuk Shane az L word-ből, vagy ilyesmi stílusú - kalap, ing, nyakkendő, zakó, nadrág) de ne vigye már túlzásba mert az gusztustalan. a zselézett tüsihaj meg visszataszító, ízléstelen és paraszt.
2009. aug. 18. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:
10%
Gratulálok, hogy leszavaztátok az elsőt. Aberrált betegek... -.-
2009. nov. 1. 00:54
 13/21 anonim válasza:
100%
Én nőies vagyok, de a nőies nőket szeretem:)
2009. nov. 1. 08:23
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

én viszonylag nőcis vagyok, és a fiús csajokat keresem... ha nem is a tipikus Shane - kinézetet =)

de nem volt még magassarkús-csilivili barátnőm...

legyen hosszú haja, legyen alapvetően nőies - sportos cuccban pl.

egyébként meg besorolható... egy lipstick nyilván egy femmét vagy egy másik lipsticket fog választani, egy butch szintén, míg egy femme inkább a butchokat keresi...

2009. dec. 13. 21:54
 15/21 A kérdező kommentje:

hú, ezeket magyarul körül lehetne írni?

nagyjából sejtem, de azért mégis

2009. dec. 14. 01:44
 16/21 anonim válasza:
90%

Butch:

Férfias, vagy fiús karakterű és megjelenésű leszbikus nő megnevezése.

Femme:

A leszbikus pár passzív és femininebb fele.

A femme-ket néha összekeverik a lipstick leszbikusokkal, akik szintén nőiesek, de rendszerint más nőies leszbikusokhoz vonzódnak.

Egyébként én nőies vagyok és a nőies leszbikusok felé is hajlok(legyen erőteljes személyisége), tehát lipstick. :)

2009. dec. 29. 20:43
 17/21 anonim válasza:
52%
Én nagyon nőies vagyok és kifejezetten a nőies,nagyon sexys stílusú nők jönnek be.De fontos a kisugárzás.mondjuk nálam Angelina Jolie a NŐ!Egyébként én bi vagyok és férfiba pedig a kifejezetten féfias jön csak be. :)
2010. febr. 6. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nőies vagyok, de a fiús, rövid hajú nők tetszenek. A barátnőm is ilyen, és imádom!
2010. febr. 20. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindkét válasz a kettő kombinációja.

Ha lehet legyen hosszú haja, de a nem nemtörődömségből rövid az is tetszik. Tudjon ízléssel sminkelni. Viszont az inges-bakancsos "rocklady" öltözködés a leginkább bejövős. Fizikumra teltkarcsú vagy fiús modellalkat.

Az ilyen izmos macsózó buccsok meg a magassarús macák viszont abszolúte nem.

2010. márc. 30. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A Butch-ok nekem nem jönnek be.

A L word-be Shane....na jol van rajta talán elgondolkodnék hogy 1 éjszakát eltöltsek. :)

De mint mondjuk aki Jenny-t játsza a sorozatban az uhhhh, nagyon bejön.

Egyébként én se nőiesnek sem fius lánynak nem mondanám magam. Nem járok magassarkóba, szoknyába, és nincs mükörmöm, viszont hosszú hajam van, és nem viselek férfias cuccokat....maradok a "azt hordom amiben jol érzem magam" stilushoz.

2010. máj. 14. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!