Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki lenne ha megdugnám az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne ha megdugnám az angol tanárom? 9. es vagyok és nagyon tetszik. Szoktam neki bókolni és tetszik neki! Kb.35éves

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 17:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
kicsi lenne hozzá a kukid, ne viccelj ha tényleg jó nő ott az összes munkatársa aki dughatja.
2012. szept. 7. 18:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Nos, ha a tanárbácsi is akarja akkor nem biztos, h ciki lenne! Bajuszos?
2012. szept. 7. 18:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem lenne ciki ha sikerülne,Te lennél az ász:D

Majd írd már le mi volt!!!!

2012. szept. 7. 19:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem ciki lenne, hanem etikátlan és illegális.

Bár nyilván nem ismered ezeket a szavakat, ha eszedbe jut, hogy meg kellene dugni az angoltanárt.

2012. szept. 7. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha valahogy mégis sikerülne, véletlenül se az iskola területén tegyétek, és vigyázzatok, hogy senki ne szerezzen róla tudomást, mert azzal nagyon kellemetlen helyzetbe hoznád őt (legjobb esetben "csak" kirúgnák, rosszabb esetben még börtönbüntetést is kaphatna).
2012. szept. 7. 21:16
 16/25 A kérdező kommentje:
Jó majd leírom. Börtönbüntetést miért kapna? 14év felett már akárki akárkivel dughat. Én 16vagyok. A farkam 16.5centi körül van. Nem hiszem, hogy kicsi lenne. Tisztában vagyok a szavak jelentésével!
2012. szept. 7. 21:23
 17/25 anonim válasza:

Dugd meg :D majd írd le ide hogy mi lett a vége! :)

15/L

2012. szept. 7. 21:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Önbizalmad az van, az már biztos. De abba nem lennék biztos, hogy egy 35 év körüli felnőtt nő komolyan vegye a kamasz tanítványát.
2012. szept. 7. 22:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Azért kaphatna börtönbüntetést te idióta, mert a munkaszerződésében megtiltják neki viszony létesítését a diákjaival.

Egyetemen meg általában mindenki már 18 is elmúlt, mégis ez a helyzet. Ott is ugyanúgy felelősségre vonják azt az oktatót, aki hallgatóval jár.

2012. szept. 8. 08:44
 20/25 A kérdező kommentje:
Tisztelt kamokka!! Tudom, hogy ez amit leírtál és nem is úgy gondoltam, hogy egyből facebook és mindenkinek elmondom. Hülye nem vagy! Bocs!
2012. szept. 8. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!