Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeret akkor mért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret akkor mért nem akar engem?

Figyelt kérdés
Az exem szerelmet vallott és mondta, hogy hiányzom neki, de még sem akar már velem lenni. Ezt nem értem. Miért lehet?
2009. júl. 29. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
mert élni akar és nem akarja lekötni magát...
2009. júl. 29. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van:

1, Magadban tépelődsz, lehetőségek tucatjait veszed számba és tökölődsz rajtuk, itt is felteszed nekünk kérdésként...

2, Megkérdezed TŐLE.

Én a másodikat tenném, mert ha egyáltalán él valaki a világon aki tudja erre a válasz az Ő.

2009. júl. 29. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is pont így volt. Mikor megkérdeztem megmondta, hogy azért nem akar újra járni velem mert én megyek el más városba egyetemre és fél, hogy megcsalom. Hát igyekeztem továbbállni. Sírt is mikor mondtam neki, hogy akkor jobb lenne ha eltávolodnánk egymástól.
2009. júl. 29. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pontosan ezt mondtam az exemnek. Ő sem értette, megkérdezte, elmondtam Neki :). Ha szeretek valakit, azt jelenti, nem akarok neki rosszat, sőt, igyekszem jót tenni neki. Az, hogy szeretettel gondolok a volt páromra, nem azt jelenti, hogy együtt is akarok vele élni. Úgy alakult, hogy valami nagyon fontos köt össze minket - a gyerekünk, ezért adott esetben a szeretetem többet jelent a jó emléknél. Jó nehéz ez a dolog, de azért működik.

Én azért nem akarok élni a volt párommal, mert nem akarom felvállalni őt, nem elégítenek ki a szellemi képességei.

A Te esetedben én megkérdezném. Nem ciki. Félelmetes, de legalább tisztában leszel vele.

Szurkolok Nektek.

34/N

2009. júl. 29. 12:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és nem hajlandó választ adni. Azt mondja ő se tudja, kért időt, már három hétnél tartunk és nem tudja. Szerintem fél valamit elmondani...
2009. júl. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!