Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki, mit reagálna arra, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, mit reagálna arra, ha a barátja osztályába egyszercsak bekerül az "ex"?

Figyelt kérdés

már 4 éve vagyunk együtt a barátommal,2éve egy iskolában is tanulunk.erre a tanévre egyszercsak beíratkozott egy nemkívánatos régi ismerős.barátom folyton azt hajtja,hogy ő csak rám néz úgy mint barátnő,szerelme stb,de akkor is.engem kisség aggaszt hogy osztálytársak,akármennyire is megbízom benne.túlreagálom?vagy jogos?

21/L

2012. szept. 7. 05:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak azért akar veled jóban lenni,hogy könnyebben le tudja csapni a kezedről a pasidat. Vigyázz az ilyen riba*ncokkal
2012. szept. 7. 07:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Érthető,hogy ez a helyzet nagyon kellemetlen és idegesítő.

Az előttem szólóval egyetértek.

Ha nagyon zavar,beszéld meg vele,de ne vidd túlzásba nehogy a barátod megelégeljen téged. :)

2012. szept. 7. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába jársz 21 évesen, ahol osztályok vannak? Ilyenkor már főiskola/egyetem szokott lenni a program, ahol nincsenek osztályok...
2012. szept. 7. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha négy éve együtt vagytok és ezalatt minden rendben volt köztetek akkor én nem aggódnnék. Ha hisztizel és állandóan ezzel nyaggatod annyit érsz el, hogy idegesíteni fogod és kellemetlenné teszed neki azt, hogy veled legyen.
2012. szept. 7. 12:32
 5/5 A kérdező kommentje:

kedves 3.válaszoló,érettségi utáni képzésen vagyok,szakmát tanulok,a párom pedig 5éves szakma után van érettségin....de ez sztem mind1,nem ezzel kapcsolatos volt a kérdésem.

Természetesen a 4 év nem volt zökkenőmentes,de nagyjából megbeszélünk mindent,remélem nem lesznek ebből adódóan problémáink.igen félek hogy majd megpróbálja lecsapni a kezemről,de majd odafigyelek.köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!