Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, mit reagálna arra, ha a barátja osztályába egyszercsak bekerül az "ex"?
már 4 éve vagyunk együtt a barátommal,2éve egy iskolában is tanulunk.erre a tanévre egyszercsak beíratkozott egy nemkívánatos régi ismerős.barátom folyton azt hajtja,hogy ő csak rám néz úgy mint barátnő,szerelme stb,de akkor is.engem kisség aggaszt hogy osztálytársak,akármennyire is megbízom benne.túlreagálom?vagy jogos?
21/L
Érthető,hogy ez a helyzet nagyon kellemetlen és idegesítő.
Az előttem szólóval egyetértek.
Ha nagyon zavar,beszéld meg vele,de ne vidd túlzásba nehogy a barátod megelégeljen téged. :)
kedves 3.válaszoló,érettségi utáni képzésen vagyok,szakmát tanulok,a párom pedig 5éves szakma után van érettségin....de ez sztem mind1,nem ezzel kapcsolatos volt a kérdésem.
Természetesen a 4 év nem volt zökkenőmentes,de nagyjából megbeszélünk mindent,remélem nem lesznek ebből adódóan problémáink.igen félek hogy majd megpróbálja lecsapni a kezemről,de majd odafigyelek.köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!