Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a barátommal mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal mert már nem szeretem, ő kivan készülve mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megmondtam neki hogy vége.Nagyon kibukott.Azt kérte legalább barátok legyünk mert ha nem belehal.De szerintem ez nem igazán jó ötlet,mármint a barátság,mert jobban emészti magát.Mondtam neki hogy szeptembertől soha többet nem fog hallani rólam,mert elmegyek egy messzi suliba...de ez más téma.

Kivan akadva.És azt kérte mondjam ki hogy szeretem,mert biztos hazudok neki ezzel hogy nem mondom neki.Én csak azt mondtam neki hogy akkor hazudnák ha kimondanám.Mert már nem szeretem.Nincs senki az életemben.

Mit tegyek? engedjem a barátságot? kérlek titeket,adjatok tanácsot!

Köszönöm szépen!

16/L

2009. júl. 29. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi tegyél? Semmit. Nem szereted, szeptembertől meg úgyis messze leszel, miért kínoznád a barátságoddal?

Tűnj el az életéből örökre. Ne válaszolj az sms-eire, ne vedd fel ha ha hív. Ha otthon keres, kérd meg a szüleidet, mondják hogy nem vagy otthon. Nem fog belehalni. Ez a legjobb amit tehetsz.

2009. júl. 29. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,és nagyon is igazad van!
2009. júl. 29. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, hogy te megengeded a barátságot :) Ha te azt mondod, hogy oké, ez akkor sem lesz soha barátság, csak valamiféle sóvárgás az ő részéről. Lehet, hogy sikerülne magát túltennie szeptemberig a dolgon, de ha tényleg ennyire szeret, akkor nagyon kétlem. Úgyhogy feleslegesen inkább ne húzd az agyát, csak egy hónapnyi szenvedést okoznál neki ezzel. Egyet értek az elsővel, vágd el magad tőle, ez a legjobb, amit tehetsz érte, és magadért is.
2009. júl. 29. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:

09:07-es vagyok!

Én azt tettem amit leírtam, 2 éves kapcsolatból léptem ki. Eltelt kb. 1 hónap, és az exemnek új barátnője volt. Nekem is van azóta új párom (kb fél éve volt a szakítás).

18L

2009. júl. 29. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha muszáj nem törődni a másik érzéseivel hogy neked jobb legyen.
2009. júl. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!