Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfog hagyni? Lent bővebben

Figyelt kérdés
Voltam egy helyen ahol nem volt velem és egy fiúnak adtam a szájára egy puszit már akkor nagyon megbántam a fiú akar nekem csókot adni is cask mondtam h nem akarom van barátom akit szeretek és ezt sem kellett volna...:Shülye voltam:S nagyon szeretem a barátomat ás ő is engem és nagyon féltékeny nem tudok neki tovább hazudni fáj amit tettem de ha meg elmondom félek h szakít velem és abba belehalnék mit tegyek?
2009. júl. 29. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondod neki elhagy (ismerjük be, megérdemelnéd!)

Ha nem mondod el, gyötör a lelkiismeret. Melyik a jobb? Én nem mondanám el a helyedben...

LEGKÖZELEBB PEDIG ÉSSZEL!!!

2009. júl. 29. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
ne mondd el neki szerintem,ha tényleg ennyire szereted...néha hallgatni arany.20/L
2009. júl. 29. 09:50
 3/8 anonim válasza:
Lehet az lenne a legjobb hogy ha nem mondanád el neki.De gondolj bele hogy ha valaki mástól (pl. attól a sráctól) tudja meg. szerintem az sokkal rosszabb. és lehet hogyha elmondod neki hogy mennyire megbántad meg hogy mennyire szereted, és ő is szeret téged akkor megbocsát.
2009. júl. 29. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, ha megtudod tenni vele azok után, hogy ő nagyon szeret téged, hogy nem mondod el, akkor ne mondd el. Amiről nem tud az nem fáj neki.

DE: ezzel szemben érdemelne annyi őszinteséget a párod, hogy elmondd neki. Biztosan haragudna, de lehet, hogy idővel megbocsátana.

Ez már a te lelkiismereted kérdése, hazugságban élsz, vagy inkább kockáztatsz, hogy elhagy-e.

Személy szerint én elmondanám és kockáztatnék.

Sok sikert, bármit is választasz!

2009. júl. 29. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokan írták azt h ne mondd el, én mégis azt mondom h tedd meg. Mert ha nem mondod el, minden nap azon fogsz rágódni h valakitől megtudja, bűntudatod van, lehet h már tudja is. Ez pedig teljesen ki fog készíteni. Szerintem ha elmondod neki nem fog szakítani veled, nagyon megharagszik, pár napig nem is fog jelentkezni, de ha igazán szeret akkor meg fog bocsájtani. Jobb az őszinteség, mint folyamatosan attól rettegni kitől fogja megtudni. És akkor biztos h dobni fog téged.
2009. júl. 29. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
igen leeht h elmondom de félek h elhagy:S:Smert életemnél is jobban szeretem:S:S:S
2009. júl. 29. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elmondanám. Ha tényleg szeret úgyis megbocsájt. Én ilyen helyzetbe felkapnám a vizet... kb egy nap és megbékélnék. Ha szerelmes vagyok.
2009. júl. 29. 23:34
 8/8 A kérdező kommentje:
aham értem lehet h az lesz
2009. júl. 30. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!