Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak ha ki szeretnék békülni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
az van hogy majdnem összejöttem egy gyönyörű lánnyal de ma meg nagyon megbántottam.
Holnap beszélni szeretnék vele de nem tudom hogy mit mondjak neki
Viszek neki majd milkacsokit ( a kevencét ) de szerintetek mit mondjak neki amitől meg tud nekem bocsátani?
Elvileg most eléggé mérges rám és a barátnőjét meg is kérte hogy majd holnap keressenek neki egy normális pasit
de szerintetek mit mondjak neki majd amitől kibékül velem?
2012. szept. 6. 20:02
1/4 anonim válasza:
"hogy holnap keressenek neki egy másik pasit"
mivan? biztos, hogy annyira jó csaj?
én tuti olyat mondanék neki, hogy elolvadna, dehát nemtudom mivel bántottad meg
2/4 anonim válasza:
Vallj szerelmet neki.Meg minden nyálas szöveget írj neki és elcsöppen tőle majd :D
3/4 anonim válasza:
hagyd a p*csába, az ilyen gyerekes csajokkal nem kell foglalkozni, vannak sokkal értelmesebbek is
4/4 A kérdező kommentje:
1. válaszolo te értelmesnek tűnsz...tudnál nekem privát üzenetet írni? :)
akkor beszélhetnénk
2012. szept. 6. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!