Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves csaj örülne virágnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves csaj örülne virágnak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 22:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az orchideánal nincs illata:) És gyönyörű(igaz kicsit drága) virág
2009. júl. 28. 23:06
 22/30 anonim ***** válasza:
82%
Ismerlek?!xDlehet, hogy nekem hozod? melyik kerületbe laksz?xDxD
2009. júl. 28. 23:18
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

Ne ilyedj meg csk viccelek!Nem ismerlek mivel ez egy anonim oldal! Meg kül is hány ember tehet fel ilyen kérdést?sok!!!

meg nem is magyarországi vokxDxDxD

2009. júl. 28. 23:24
 24/30 anonim válasza:
100%
hát én mondjuk nem örülnék :D csokinak jobban pl :) de nem kell semmi, csak magát hozza :P
2009. júl. 29. 00:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

hűű, szerintem rózsát vigyél neki.

nekem egyszer hozott orchideát az egyik volt barátom, mert az anyukája azt mondta, hogy ez a legszebb virág. tökre örültem neki, a szobámba tettem, ahol egész délután voltunk. egyszer csak asztmás köhögési rohamom lett, utóbb kiderült, hogy érzékeny vagyok az orchideára...

szegény srác, emlékszem, kétségbeesett képpel szaladgált egy pohár vízzel, hogy most mi a fenét csináljon velem xD

szóval, vigyázz, nehogy megjárd. ha mégis orchideát veszel és gáz van, akkor kérdezd meg, hogy van- e otthon allergiás befújó, nyisd ki az ablakot és vidd ki a virágot (a vizet felejtsd el)

ezért a tettért magasztalni fog! xD

2009. júl. 29. 08:10
 26/30 anonim ***** válasza:

Én akkor kivétel vagyok, mert nem örülök, ha virágot hoz a srác.:/ Persze, jó, hogy ennyire figyelmes, és udvarias barátom van, és emel a büszkeségemen is, de pl ha sétálni megyünk a barátommal, és hoz egy csokor, vagy egy szál virágot, akkor nem tudnék vele mit kezdeni... kicsit gáznak érezném, hogy virággal a kezemben sétálok egész randin. Viszont ha hozzám jön, vagy randi előtt feljön hozzám, akkor hozhat virágot, mert eltudom tenni, és akkor nem kell cipelnem, és nem kell kényelmetlenkednem. Mindenképp kedves, ha virágot adsz a lánynak, de figyelj rá, hogy ne kelljen így kényelmetlenkednie. A második kérdésre pedig az a válaszom, hogy bármilyen virág jó, bár a szebbek, és illatosak, mindig plusz pontot érnek.:D Én személy szerint rózsát szeretek a legjobban kapni.:)

16/L

2009. aug. 2. 21:24
 27/30 anonim ***** válasza:
Én vörös rózsától elájulnék... ha szerelmes vagy az illetőbe, akkor a legjobb választás.
2009. aug. 2. 21:37
 28/30 anonim ***** válasza:

ohh. :) nekem mind1 mit hoznál. én bárminek örülnék. :) nekem megfelelne azis, ha mezőről is hoznál. :D

A lényeg, h gondoltál rám. :) bár.. nekem elég lenne a fiú, és a szeretete.. az is sok. :]

de különben, én vmi cserepes virágnak jobban örülnék. azt még be is tudom rakni az ablakba, és nem is hervad el.. és mindennap locsolnám, és mindennap a fiú jutna eszembe. :) tökjó lenne. :] de akkor gerbera.. :)

17/L

2009. aug. 2. 21:42
 29/30 anonim válasza:

én örülnék :)

főleg ha a barátom hozná be, a szülésem után :):)

2009. aug. 9. 23:41
 30/30 anonim válasza:
jah 17/L
2009. aug. 9. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!