Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírom elviselni, annyira fáj.
fellángolás, 1-2 hét alatt elmúlik...
nehezen hiszem el, hogy valakibe beleszeress úgy, hogy nem is ismered.
nekem is volt ilyen mikor 15 voltam, de tudtam, hogy ez fellángolás. majd ha lesz egy rendes figyelmes barátod, akkor talán megtudod milyen az igazi szerelem.
Ha azért vonzódsz hozzá mert szép a haja,szeme,teste,helyes...az nem szerelem, az rajongás.
Ha azért vonzódsz hozzá, mert okos,elképesztő, ő mindenben olyan jó és segítőkész...az nem szerelem az csodálat.
Ha azért szereted mert hogy meg szeretnéd vigasztalni,mert egyedül van és szomorkás..az nem szerelem az sajnálat.
A szerelem az amikor fogalmad sincs miért szereted annyira!:)
És sajnos nagyon sokan összetévesztik a rajongással.
Na akkor én is mesélek,egy történetet.
Kábé 10 éve történt hogy egy hűvös őszi reggelen,budapest utcáin sétáltam. Hatalmas szél volt,és akkor megláttam.
Mindenem elkezdett remegni,és tudtam,hogy oda kell mennem,és nincs mese,beszlnem kell. Végül nagy nehezen rávettem magam,odamentem és azt mondtam
-Egyet a Csillagok háborújára.
Igen,miután megláttam a moziplakátot,megvettem a jegyet,és megnéztem a filmet...120 perc tömör csoda,éreztem szerelmes vagyok.Volt ember aki nem izgult a szemét zúzós jelenetnél?! Igen,szóval szerelmes lettem,ám a szívem darabokra tört,amikor Yoda meghalt.
Napokig sírtam miatta,de aztán összeszedtem magam.Mostboldogan élek, és az ewokoknak szurkolok.
Tanuld meg a szerelem definicióját,nőjj fel,és nézd meg a csillagok háborúját.A sorrend mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!