Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírom elviselni, annyira fáj.
Figyelt kérdés
Az egyetlen gondom: 10 mp alatt szerelmes leszek. Most kezdődött a suli és első nap megtetszett egy srác és még aznap vele álmodtam és úgy éreztem, teljesen beleestem...Néha magamon éreztem a pillantását és néha tényleg nézett. A harmadik napon elhatároztam, hogy dumálok vele, de még mielőtt megtehettem volna, hallottam, hogy egy lánnyal beszélget és azt mondta neki, hogy van barátnője. Annyira rosszul érzem magam, már tudom hogy belé estem!!Aztán megláttam a profilját facebookon és naplementében smárom a barátnőjével és ekkor tört össze végleg minden. Csomót sírtam miatta. Mit tegyek???2012. szept. 6. 14:58
1/17 anonim válasza:
Ez nem szerelem, ez rajongás. Szerelmes nem leszel 10 mp alatt...
2/17 anonim válasza:
valahogy tudatban győzd le ezt az egészet.
törekedj arra,hogy ne szeress bele senkibe ilyen gyorsan.
Hány éves vagy? lb 14-15 lehetsz
3/17 anonim válasza:
Keress egy másik srácot, úgyis hamar beleszeretsz valakibe (bár ez inkább tényleg rajongás, ahogy az első írta).
4/17 A kérdező kommentje:
Lehet, de nagyon vonzódom hozzá...
2012. szept. 6. 15:01
5/17 A kérdező kommentje:
amugy 15
2012. szept. 6. 15:01
6/17 anonim válasza:
Hétfőn meglátsz egy másik srácot és akkor a mostanit el is felejted!
7/17 anonim válasza:
Ez olyan gyerekes és szánalmas..
Ne haragudj de szerintem rendes kapcsolatod nem volt még. Mennyi idős is vagy?
8/17 anonim válasza:
15.. na akkor hagyd az egészet. Fogalmad sincs a szerelemről. Csak érdekel a srác ennyi.
9/17 A kérdező kommentje:
amugy nagyon félénk vagyok, szóval a szerelmek mindig plátóiak. Annyira félek h valami hülyeséget mondok
2012. szept. 6. 15:04
10/17 A kérdező kommentje:
Amugy egyszer jártam egy fiúval, aki nagyon szemét volt velem, és amikor szakítottunk mindenki megutált. Lehet, hogy azért érzek így minden egyes srác után mert tudom, hogy sosem tartana jófejnek??
2012. szept. 6. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!