Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan szoktatok kedveskedni a barátotoknak? Most nem a szexre gondolok, hanem úgy általában, mit "adtok" a párotoknak?
Nem tom... általában én csinálok neki reggelit, ha ott vagyok. (nem élünk együtt) Ha fáj a háta, vagy egyéb testrészei, megmasszírozom. Mm... Szoktam néha vinni sütit cukrászdából, mert édesszájú.
Ha rosszul van, vagy nyűgös és nincs kedve semmihez, akkor simogatom a haját, vagy a hasát, vagy amit szeretne, és attól megnyugszik. Ilyesmi. Apróságok, annyira én sem vagyok lelkis, meg érzelmes, amihez épp kedvünk van..
21L
Én odafigyelek apróságokra, ha megemlít valamit, például egy kaját, azt amint lesz időm megfőzöm neki, ha valami programhoz nincs kedvem, de neki igen, akkor a kedvéért bevállalom, és sokszor volt, hogy a végén már nagyobb kedvem volt hozzá, mint neki. :) De ez oda vissza működik.
Ha zárkózott vagy, vele legalább ne legyél. Vagyis próbáld meg. :)
ha valaki túlságosan nagyszájú az sem jó. Volt már dolgom olyan pasival aki azt hitte magáról hogy ő az isten, a király, előadta hogy így "ellátja" a bajom meg úgy, meg hogy sikoltozni fogok, meg kaparni a falat szex közben stb. és mikor oda került a sor, kiderült hogy egy nagy nulla. (elhiszem hogy egyéjszakás kalandnál érzelem nélkül elég nehéz odatennie magát az embernek) de az évek során rájöttem hogy jobban szeretem azokat a pasikat akikből ki lehet hozni a kisördögöt! Akiről nem mondanád meg hogy milyen jó az ágyban stb. A rámenősség és a nagyképűség között órási a különbség!
Tehát jobb lenne ha az emberek magukat adnák, és nem játszanák meg magukat.
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok!
Azt még megkérdezném, hogy hogyan álltok a becézéssel? Szoktátok becézni a barátotokat, mert én nem igazán. A nevén szólítom, ami nem valami kedves, viszont amikor pl mackónak hívom, akkor meg én érzem magam hülyének.... Hogy tudnék magamon változtatni? Egyébként 23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!